Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Δύο τοπικά ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Λευκαδίων μεταβαίνει στην Αλεξάνδρεια, όπου θα αντιμετωπίσει την Αθλητική Ένωση του Τόλη Τερζή, πρώην τεχνικού των “κυανόλευκων”, σε μια “μάχη” που προμηνύετε συναρπαστική, παρόλο που οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές.

Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας, στα Γρεβενά διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στα Αεράτα και τον Πυρσό. Οι δύο ομάδες έχουν…ανοιχτούς λογαριασμούς από το Κύπελλο της ΕΠΣ Γρεβενών, όπου οι τυπικά γηπεδούχοι απέκλεισαν τους “πράσινους” με το εμφατικό 3-0.

Η Ένωση Αποστόλου Παύλου αγωνίζεται εντός έδρας με τον Παναργειακό Ορεστικού, σε μια πρώτης τάξεως ευκαρία για την πρώτη νίκη για τους “ασπρόμαυρους”, που εκτός των τριών βαθμών θα αποτελέσει και ψυχολογική τόνωση, μετά τα δύο πρώτα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο ΦΑΣ Νάουσα στοχεύει στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος εντός έδρας με τον Μακεδονικό Κοζάνης, μετά το ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική. Το πρόγραμμα κλείνει με το παιχνίδι Κοζάνη-ΑΟ Κάστωρ ενώ ρεπό έχει ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Όλοι οι αγώνες έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 15.00μμ (4/11). Αναλυτικά :

Γρεβενά Αεράτα – Πυρσός Γρεβενών
Φωτιάδης, Κεντζιόπουλος, Μπιντής (Καστοριάς)

Νάουσα – Μακεδονικός Κοζάνης
Θεοδωρόπουλος, Κιουρτζίδης, Κεσιζόγλου (Πέλλας)

Ένωση Αποστόλου Παύλου – Παναργειακός Ορεστικού
Κουκουλάς, Γκέντζος, Τσαϊρίδης (Μακεδονίας)

Αλεξάνδρεια – Λευκάδια
Γκαραγκάνης, Θεοδώρου, Ατματζίδης (Πιερίας)

Κοζάνη – ΑΟ Κάστωρ
Παπαργυρίου, Κυφός, Πέτρου (Πιερίας)

Για την εξέλιξη των παιχνιδιών, συντονιστείτε στο Imathia Sports News και δείτε LIVE την εξέλιξη τους.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και τα στατιστικά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected