Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Ενωσιακό Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων – Οι κλήσεις των παικτών

Δελτίο Τύπου

Περιμένοντας εναγωνίως το ΔΣ της ΕΠΟ και την προκύρηξη του Πρωταθλήματος Μικτών ομάδων Ενώσεων, οι ομάδες της Ημαθίας συνεχίζουν να προετοιμάζονται μέσα από προπονήσεις αυτή τη φορά με την συμμετοχή και των 96άρηδων!! Έτσι την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου σειρά έχουν και οι γεννηθέντες 1996 οι οποίοι είχαν αποκλειστεί από τις πρώτες προεπιλογές, οι οποίοι μαζί με τους 97άρηδες αλλά και κάποιους 98άρηδες, θα προσπαθήσουν μέσα στις επόμενες προπονήσεις και εφόσον τελικά οριστικοποιηθούν οι ηλικίες,  να βελτιώσουν κάποια θέματα συνεργασίας και τακτικής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, που κυκλοφορούν μεταξύ των Ενώσεων, μόνο για την φετινή αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχουν στην διαδικασία επιλογής στην ομάδα των Νέων τρεις ηλικίες (1996-97-98), ενώ αμετάβλητη θα παραμείνει η κατάσταση στους Παίδες όπου θα αγωνισθούν παιδιά γεννηθέντες τα έτη 1999 και 2000. Εκτιμάται όμως ότι από την νέα χρονιά, θα προσαρμοσθούν όλα τα πρωταθλήματα (παιδικά Ενώσεων, ΠΑΕ, Περιφερειών), σύμφωνα  με τις ηλικίες των Εθνικών συγκροτημάτων. Η τελική επιλογή ανήκει στο ΔΣ της ΕΠΟ που γίνεται τα μέσα Νοεμβρίου.

Από τον προπονητή των Μικτών ομάδων  της ΕΠΣ Ημαθίας, Αντώνη Λυμούση, καλούνται οι παρακάτω  ποδοσφαιριστές  της  ομάδας  των  Νέων  (1996-97-98),  να   βρίσκονται  τη  Δευτέρα  5 Νοεμβρίου και ώρα 3.30 μμ στο ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων για προπόνηση και εκπαιδευτικό διπλό, έχοντας μαζί τους ρούχα προπόνησης και επικαλαμίδες. Να σημειωθεί πως το τμήμα των Παίδων (1999-2000) την ίδια ημέρα έχει ρεπό. Αναλυτικά οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ζούρκος, Κελεσίδης, Κοσμάς, Χατζηγεωργίου, Παπαδής, Θεοδωρόπουλος, Τσαμπούρης (Νάουσα), Ίντος (Λευκάδια), Συμεωνίδης, Σακαλής (Ε.Α.Π.), Τσαουσίδης Π. (Βαρβάρες),  Δημητρίου Π. (Επισκοπή), Μιχαηλίδης Αρ. (Νησέλι), Παπακωνσταντίνου Ορ., Κρουστάλλης, Τάκος Κ., Αλμπανίδης, Χατζόπουλος (Αστέρας Αλξ.), Τσολακίδης (Μακεδόνας), Νταμοτσίδης, Καλαϊτζίδης, Τσαλακόπουλος, (Ακαδ. Βέροιας), Ντούφας, Βούλγαρης, Νεστορόπουλος (Κουλούρα).

Η Τεχνική Επιτροπή ΕΠΣ Ημαθίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected