Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μέσης 2-0

 [slideshow]

Επιστροφή στις νίκες για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, μετά από ένα αρνητικό σερί που τον είχαν φέρει σε δυσμενή θέση. Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, που έφερε και πάλι τα χαμόγελα στην ιστορική ομάδα, επικράτησε του απογοητευτικού Φίλιππου Μέσης με 2-0.

Αρνητικό στοιχείο του αγώνα η τραγική εικόνα της κερκίδας, καθώς κόπηκαν μόλις 24 εισιτήρια,  γεγονός που φανερώνει ότι τα άσχημα αποτελέσματα του Μέγα Αλέξανδρου απογοήτευσαν τους φίλους της ομάδας.

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό της συνάντησης πήραν την κατοχή στο παιχνίδι και επέβαλαν τον ρυθμό τους. Έχοντας σε πολύ καλή μέρα όλους τους παίκτες, έκλεισαν τους διαδρόμους προς τα καρέ του Γεωργιάδη και παίζοντας από τα άκρα κυρίως κατάφερε και δημιούργησε πολλές φάσεις στην εστία του Ιωακειμίδη.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Χρήστου Μανσούρ με αυτογκόλ του Τσανακτσίδη λίγο πριν βγει το ημίχρονο (43′), ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το δεύτερο γκολ πέτυχε από τα 11 βήματα ο Σ. Αθανασιάδης, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Β. Παπαδόπουλος.

Σημαντική η νίκη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι “ξεκόλλησαν” από τη 13η θέση και πέρασαν τους αντιπάλους τους στο βαθμολογικό πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, ενώ ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕ Χαρίεσσας εκτός έδρας.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γεωργιάδης, Παπαμιχαήλ (75′ Καραντουλαμάς), Μαγγανάρης, Μηνούδης, Αθανασιάδης Η., Κούκλας, Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Αθανασιάδης Σ., Κασνακίδης, Παπαδόπουλος (88′ Αγγελής).

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Τσανακτσίδης, Καλούδης, Μόσχος, Μουρατίδης, Τσιάμπας, Δημοσθένους Ν., Κελεσίδης, Αρβανιτίδης (75′ Καρασαλίδης), Ζερδαλής (60′ Δημοσθένους Σ.), Γιαννόπουλος( 70′ Ρόκκο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected