Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Μακεδονικός Κοζάνης 2-1

Τα…χρειάστηκε αλλά τελικά ο ΦΑΣ Νάουσα βγήκε νικητής από το δύσκολο όπως εξελίχθηκε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Μακεδονικό Κοζάνης του Γιώργου Παπακώστα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, με ήρωα τον Νίκο Πιπινίκα στο 91′ πήρε το παιχνίδι και έκανε το “2 στα 2”, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε το ρεπό της.

Η ομάδα της Κοζάνης τα έδωσε όλα στο γήπεδο, προηγήθηκε στο σκορ, όμως έφυγε τελικά ηττημένη από τη Νάουσα. Έπαιξε αρκετά έξυπνα, ενώ το πολυπρόσωπο κέντρο που επέλεξε ο προπονητής των φιλοξενούμενων δυσκόλεψε αρκετά την ανάπτυξη των γηπεδούχων. Οι αντεπιθέσεις τους ήταν “κίνδυνος-θάνατος” και σε μία από αυτές προήλθε το γκολ για τον Μακεδονικό. Στο 27′ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Νικολάου ο δραστήριος Ματούλας με άψογο πλασέ “κρέμασε” τον Παπαδόπουλο, “παγώνοντας” το ΔΑΚ Νάουσας.

Η συνέχεια ανήκει στον ΦΑΣ, ο οποίος βγήκε μπροστά, πίεσε πολύ τους αντιπάλους του και δέκα λεπτά περίπου μετά το 0-1 κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει με τον Πιπινίκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Κρικέλη και με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 44′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή της συνάντησης κ. Θεοδωρόπουλο, για χτύπημα από πίσω του σκόρερ της Νάουσας στον Μαλούτα, ζητώντας κόκκινη κάρτα, με τον ρέφερι να δείχνει τελικά κίτρινη στον επιθετικό της Νάουσας.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα του ημιχρόνου και η μέχρι εκείνη τη στιγμή εμφάνιση της Νάουσας, προμήνυε ένα ημίχρονο δραματικό και τους “κυανόλευκους” αναγκασμένους πλέον να βγουν στην επίθεση.

Παρόλα αυτά οι πολλές καθυστερήσεις από πλευράς φιλοξενούμενων (περίπου 15 φορές παίχτηκε fair play στο δεύτερο ημίχρονο) και οι πολλές διακοπές έριξαν τον ρυθμό και έπρεπε να φτάσουμε στο 85′ για να δούμε την πρώτη φάση από πλευράς Νάουσας. Ο Περηφανόπουλος θα κερδίσει τις κόντρες και θα πιάσει ένα “ξερό” σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ.

Και τελικά θα έρθει το 91′ όταν ο Πιπινίκας, μετά από σέντρα του Καραλιόπουλου, θα πιάσει την κεφαλιά και θα ξεσηκώσει τους φίλους της ομάδας, λυτρώνοντας τους έστω στις καθυστερήσεις.

Έτσι, η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου θα πετύχει την πολυπόθητη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και ακολουθεί άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι με τα Γρεβενά Αεράτα την επόμενη Κυριακή.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Περηφανόπουλος, Πέικος, Ιορδανίδης (45’ Ιωαννίδης), Μπουλκουρίδης, Πασχάλης, Αργυρίου Π., Αργυρίου Γ., Γασπαράτος (70’ Παραστατίδης), Πιπινίκας, Παπαδής (46′ Καραλιόπουλος)

Μακεδονικός Κοζάνης : Κρικέλης, Σαριόγλου, Αντωνόπουλος Γρ., Μαλούτας, Κουμπούρας, Μαντζόλας (63’ Αντωνόπουλος Κ.), Ματούλας (91’ Σαββούδης), Ευαγγελόπουλος, Ζαχαριάδης, Παπαδημητρίου (88’ Κατσίκας), Νικολάου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected