Κατηγορίες
Διάφορα

Καμπανιακός VS ΠΑΟΚ Κρηστώνης (2-0) Βασικοί Κελπέκης, Αβραμόπουλος, αλλαγή ο Θαμνίδης

Δύο στα δύο για τον Καμπανιακό στον 2ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, μετά τη νίκη του με 2-0 επί του νεοφώτιοστου ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Η ομάδα της Χαλάστρας, καλύτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε τον πλήρη έλεγχο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχε και τα δύο γκολ. Αρχικά στο 78′ με σουτ του Δραμπούση μετά από κόρνερ του Σκόρδα και τη συνέχεια με τον Υψηλό στο 90′ με ατομική προσπάθεια.

Βασικοί και σ’ αυτό το ματς οι Χρήστος Κελπέκης και Βαγγέλης Αβραμόπουλος για την ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου, ενώ ο Βλαδίμηρος Θαμνίδης πέρασε στον αγώνα στο 53′ στη θέση του Ραγκαβίνα. Βασικός και ο πρώην παίκτης της ΑΕ Αλεξάνδρειας Γιώργος Τσαλώνης, συμπληρώνοντας έτσι την “παροικία” του Γιδά που έχει δημιουργήσει ο πρώην “πράσινος” τεχνικός.

Καμπανιακός : Κελπέκης, Γερόπουλος, Δραμπούσης, Σιούνης, Μεσιάρης, Ελευθεριάδης, Σκόρδας, Αβραμόπουλος, Ραγκαβίνας (53΄ Θαμνίδης), Τσαλώνης (86΄ Γκόλτσης), Παπαγαθονίκου (53΄ Υψηλός).

ΠΑΟΚ Κρηστώνης : Κυριακίδης, Λαζαρίδης, Λαΐδης (80΄ Κωνσταντινίδης), Παπάκης, Νοβρατίδης, Πότκας (53΄ Παναγιωτίδης), Πσυλίδης, Γαβριηλίδης, Κουτσάγιας, Λογκινίδης, Ρωμανίδης.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X6ldvW5kH2k

deltasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected