Κατηγορίες

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Το Imathia Sports News στα τέσσερα γήπεδα

Μεγάλη μέρα αύριο για τους οκτώ μονομάχους της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αφού στις 14.30 το μεσημέρι θα διεξαχθούν οι τέσσερις αναμετρήσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αμφίρροπες αναμετρήσεις, η καθεμία με τη δική της σημασία και ιδιαιτερότητα. Το Imathia Sports News θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα και θα σας μεταφέρει τον παλμό και την εξέλιξη των αγώνων.

Το μεγάλο παιχνίδι γίνεται στο Νεόκαστρο, όπου ο τοπικός Αχιλλέας θα αναμετρηθεί με τα Λευκάδια, ένας αγώνας που προμηνύεται συναρπαστικός, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοδική πορεία και σε εξαιρετική φόρμα. Αρκετές οι ιδιαιτερότητες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού οι Γιάννης Μαντζιαρίδης και Γιώργος Τζεϊρανίδης θα τεθούν αντιμέτωποι με την προηγούμενη ομάδα τους, ενώ Σωκράτης Λαμπριανίδης, Δημήτρης Καφές και Γιάννης Βαλδήρ θα αντιμετωπίσουν τον Γιώργο Τυριακίδη, τον οποίο είχαν προπονητή στον Αετό Σκύδρας.

Στο Μακροχώρι διεξάγεται το δεύτερο μεγάλο ματς της ημέρας, όπου η Ένωση αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Διαβατού, ο οποίος είναι αήττητος για 10 αγώνες από την αρχή της χρονιάς! Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη προέρχεται από την ευρεία σε έκταση νίκη απέναντι στον Παναργειακό Ορεστικού και η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί μία μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης για το ματς με την Κοζάνη.

Στο Κλειδί, ο τοπικός Εθνικός με τον Θεόδωρο Τέγο στον πάγκο της ομάδας μετά την παραίτηση του Χρήστου Τερζίδη (ο οποίος παραχώρησε δήλωση στο Imathia Sports News μετά την αποδοχή της παραίτησης από τη διοίκηση, που θα την δημοσιεύσουμε αργότερα) έχοντας και το αβαντάζ της έδρας, ελπίζει σε νίκη και πρόκριση με αντίπαλο τον πάντα επικίνδυνο Αχιλλέα Νάουσας, σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση που όλα είναι πιθανά.

Τέλος, στον Πλάτανο διεξάγεται το ντέρμπι της Α2 για τη προημιτελική φάση του θεσμού, καθώς ο τοπικός Μακεδονικός αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Νηρέα Βέροιας, δύο αντίπαλοι οι οποίοι συμμετέχουν στον Α’ όμιλο της Α2 και η συμμετοχή τους στη φάση αυτή του Κυπέλλου, αποτελεί πρόκληση και θα τα δώσουν όλα.

Αργότερα διαβάστε δηλώσεις από έναν εκπρόσωπο από κάθε ομάδα, καθώς επίσης και τι σχεδιάζει αύριο το Imathia Sports News για την κάλυψη των αγώνων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected