Γενικά

Οικονόμος Τσαριτσάνης VS Αιγινιακός – Βασικός ο Ζούρκος, αλλαγή ο Έξαρχος

Με τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης με τον Αιγινιακό για την δεύτερη αγωνιστική της Football League 2.

Παρά το… άγευστο 0-0, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παρουσιάσουν καλό θέματα, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Μόλις στο 5’ ο Καρτέγος απείλησε με κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε κόρνερ, ενώ στο 17’ ο Κυρτέγος έκανε το σουτ, ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε, ενώ στην επαναφορά, το σουτ του Ζούρκου πέρασε άουτ.

Η… απάντηση του Οικονόμου ήρθε στο 23’ με τον Αγγελίνα να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Φαρμάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Αγγελίνας και πάλι πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Οικονόμος πέτυχε γκολ στο 31’ με κεφαλιά του Βούλγαρη, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Οικονόμος Τσαριτσάνης: Θεοδωρόπουλος, Παπακωνσταντίνου (93’ Σουμέλας), Φαρμάκης, Αγγελίνας, Μάντζιος, Τσετιροκλής, Μπαλής, Καράμπελας (52’ Λιλολάρι), Κουλτσιάκης, Καραγιάννης, Βούλγαρης.

Αιγιανικός: Σακελλαρίδης, Αχαλινόπουλος, Τασίδης, Αποστολίδης, Μποταϊτης (61’ Έξαρχος), Σαββίδης, Μητράκας, Κυρτέγος, Προβατίδης (46’ Μπουζούκης), Ζούρκος, Πλατάκης (75’ Ραπτόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected