Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Άρης Κ20 – Βέροια Κ20 1-1

Πολύ καλή απόδοση και μάλιστα κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο πραγματοποίησε η Βέροια Κ20, σε παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ατέρμωνα του Άρη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Κ20 της  Super League.

Η Κ-20 του Άρη δεν άφησε καλές εντυπώσεις με την απόδοση της, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερος μέρος του αγώνα, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Βασιλειάδη.

Από την άλλη οι πιτσιρικάδες του Στέφανου Γαϊτάνου είχαν το μυαλό τους πρώτα τη διατήρηση του μηδέν, ψάχνοντας κάτι παραπάνω στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μάνος εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην άμυνα του Άρη, πέρασε και τον Παπαδόπουλο και έκανε το 0-1.

Τον πολύτιμο βαθμό, όπως αποδείχθηκε, της ισοπαλίας χάρισε στους γηπεδούχους ο Ρένια, ο οποίος με εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφάρισε σε 1-1.

Άρης Κ20 : Παπαδόπουλος, Λιάρος (63’ Ζήση), Ποζίδης (78΄Σταυρόπουλος), Κοπαλίδης, Μπιμπισίδης, Αντωνιάδης, Κρυστάλλης, Λεμονής (41’ Ζαχαριουδάκης), Παλιάτσιος, Ρένια, Καραγιάννης.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Σκαθαρούλης, Κοσκιερίδης, Σίμος, Μουρατίδης, Αλιατίδης, Ντόγος, Στασινόπουλος (50’ Σαρακατσάνος), Μάνος, Παρσόπουλος (76’ Σούρλας), Κουκουράκης (90’ Παπαγεωργίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected