Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Οριστικά “μέσα” Καφές, Ορέστες και Τζόναθαν

Βέροια: Για το θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο | onsports.grΜε μια πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Βέροια ενόψει του σαββατιάτικου (10/11, 17:15) αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Εκτός από τους γνωστούς τραυματίες, Γεωργέα και Έβερτον Μπεθέρα, ο Νίκος Καρύδας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, καθώς οι Καφές, Ορέστες και Τζόναθαν τέθηκαν κανονικά στη διάθεσή του.

Στην αποστολή της Βέροιας για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Κάλι, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Ζε Βιτόρ, Καφές, Μπελόν, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Παυλίδης, Μπάρμπας και Κόστλι.

ΟΦΗ – Εξέδωσε τελικά εισιτήρια

Με τον κόσμο του στο πλευρό του θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ την Βέροια το Σάββατο (10/11, 17:15) στο «Γεντί Κουλέ», καθώς βρέθηκε λύση με τα εισιτήρια.

Η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ σφράγισε την Παρασκευή το πρωί στην Εφορία τα εισιτήρια του αγώνα και αυτά τέθηκαν αμέσως στην κυκλοφορία. Στον ΟΦΗ ήταν έκδηλη η ανησυχία, καθώς το κτίριο της εφορίας Ηρακλείου τελούσε υπό κατάληψη από απεργούς, αλλά την Παρασκευή λειτούργησε κανονικά.

Συνολικά σφραγίστηκαν 3.900 εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ στις Θύρες 1, 4 και 5, 20 ευρώ στην Θύρα 8 και 25 ευρώ στις Θύρες 2, 3 και 7.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected