Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μέσης 0-1

Τον άγραφο κανόνα του ποδοσφαίρου, που όταν χάνεις πολλές ευκαρίες στο τέλος δέχεσαι γκολ, επιβεβαίωσε ο Φίλιππος Μέσης, ο οποίος…απέδρασε από τη δύσκολη έδρα της ΑΕ Χαρίεσσας, κερδίζοντας στο 90+1′ με “ήρωα” τον Βασίλη Γιαννόπουλο.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, δεν είχε την απόδοση προηγούμενων παιχνιδιών, απώλεσε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και μοιραία ήρθε το γκολ στο τέλος, που έδωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του επανακάμψαντα (έστω και με τις πατερίτσες) Μάκη Γιαννόπουλου.

Το Imathia Sports News βρέθηκε και στη Χαρίεσσα και κατέγραψε την εξέλιξη του ματς. Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν πολύ μέτριο, χωρίς φαντασία και δημιουργία για τις δύο ομάδες, οι οποίες προσπαθούσαν να κρατήσουν μπάλα χωρίς όμως το καθαρό μυαλό. Οι λάθος πάσες διαδέχονταν η μία την άλλη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη δημιουργηθεί η κλασική ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Η επανάληψη είχε ακριβώς την ίδια εικόνα, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν μια άκαρπη υπεροχή και τον Φίλιππο να παίζει με αντεπιθέσεις. Η ώρα περνούσε και με το σκορ να παραμένει στο “στείρο” 0-0, το ένα γκολ θα έκρινε την συνάντηση, όταν και αν αυτό ερχόταν. Στο 85′ θα γίνει μία φάση μέσα στην περιοχή, με τον Διτσόλα να πέφτει στο έδαφος και τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι, με τον διαιτητή κ. Βρέσκα να δείχνει “παίζετε”.

Τελικά, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του άρχοντα της συνάντησης, θα έρθει το…έμφραγμα για τους γηπεδούχους, όταν ο Γιαννόπουλος θα κάνει ένα δυνατό σουτ μετά από παράλληλη πάσα του Καρασαλίδη και η μπάλα θα βρεθεί στα δίχτυα του Αντιφάκου, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των “ερυθρολεύκων”.

Διαιτητής της σνάντησης ο κ.Βρέσκας, με βοηθούς τους κ. Καραγκιζόπουλο και κ.Γαβρά.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Συμεωνίδης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Διτσόλας, Τόσκα, Φωτιάδης, Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Τσιάμπας, Μουρατίδης, Ζερδαλής, Ρόκκο, Δημοσθένους Σ. (79′ Καρασαλίδης), Γιαννόπουλος, Καλούδης (72′ Τρούπκος), Δημοσθένους Ν. (58′ Κούφας), Κελεσίδης, Μόσχος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected