Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Κάστωρ – Λευκάδια 2-1

Με την…ατυχία τους τα έχουν όλοι στα Λευκάδια, καθώς οι ευκαιρίες που δημιούργησαν ήταν οι περισσότερες κλασικές, τελικά όμως το πλήρωσαν και υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Ο ΑΟ Κάστωρ, όπως και πέρσι, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 (3-2 το περσινό σκορ) και να πάρει το πρώτο του “ροζ φύλλο” στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έπαιξε επιθετικά από το πρώτο λεπτό και προσπάθησε με συνεχές pressing να κλείσει τα ατού των γηπεδούχων, οι οποίοι με στημένες κυρίως φάσεις, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τα καλά χτυπήματα του Τζιώτζη. Η πρώτη φάση του αγώνα θα έρθει μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Συμπεθέρης θα σημαδέψει το δοκάρι του Κοσμίδη.

Η ολιγωρία όμως στην άμυνα και τα πολλά ατομικά κυρίως λάθη, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον αγώνα και σε ένα από αυτά, στο 19′ θα προέλθη και το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Τάσιος χρίστηκε σκόρερ για την ομάδα του, ένα γκολ που έφερε ενθουσιασμό στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 33′ άγγιξαν το δεύτερο γκολ, το σουτ όμως του Σίμου σταμάτησε στο δοκάρι του Κωνσταντινόπουλου.

Στη συνέχεια η ομάδα του ΠΑΣ κατάφερε να ισορροπήσει και πάλι το παιχνίδι και να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Κοσμίδη, αλλά Πέτγαζλης και Παπαστεργίου δεν κατάφεραν σε ισάριθμες ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσια.

Ότι δεν κατάφεραν οι “κυανόλευκοι” το πέτυχε ο Σίμου στο 55′, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του Πέτρου Τσούκλη, απογοητεύοντας τους λιγοστούς φίλους των Λευκαδίων που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χιλής.

Η συνέχεια ανήκει και πάλι στους φιλοξενούενους, οι οποίοι πλέον έπαιξαν στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους τους και στο 73΄ ο Πίτος θα μειώσει το σκορ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Πάνος Μισαηλίδης θα δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή της συνάντησης, αποβολή η οποία ανάγκασε την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη να αγωνιστεί για το υπόλοιπο της συνάντησης με 10 παίκτες.

Συνθέσεις

ΑΟ Κάστωρ : Κοσμίδης, Καρανάσιος (62’ Δινάδης), Κράντας (77’ Παπαθανασίου), Σαββίδης, Μήνος, Τσούκλης, Σίμου, Γκούριας, Αντωνιάδης, Τζιώτζης, Τάσιος (70’ Μαλεγκάνος)

Λευκάδια : Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντάκος (27’ Πέτγαζλης), Παπαδόπουλος, Πασχώνης, Μπρέγκου, Πίτος, Συμπεθέρης (46’ Σπυριδωνίδης), Μισαηλίδης Μ., Παπαστεργίου, Πετρίδης,Καλαϊτζίδης (81’ Μισαηλίδης Π.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected