Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Μακροχώρι 1-4

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα πραγματοποίησε το Μακροχώρι, περνώντας σαν…σίφουνας από τα Γρεβενά, κερδίζοντας με το εμφατικό 4-1 τον τοπικό Πυρσό. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επίθεση, ενώ ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τους γηπεδούχους.

Μεγάλο μειονέκτημα για τους “πράσινους” η απουσία του βασικού τους τερματοφύλακα Αθανασόπουλου που στοίχησε σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο αντικαταστάτης του Τζιόγκου ήταν νευρικός και πολύ ασταθής. Από κει και πέρα, παραδόθηκαν ανευ όρων στις…ορέξεις των φιλοξενούμενων, οι οποίοι παρόλο τις απουσίες των Τσακαλίδη και Σαρηγιαννίδη, έπαιξαν έξυπνα, έκλεισαν τους χώρους προς τα καρέ του Σταματέλου και πέτυχαν την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Παρόν στο γήπεδο ο καλός συνάδελφος και φίλος Φώτης Μπαζάκας, για λογαριασμό του fotisbazakas.blogspot.gr, ο οποίος μας στέλνει το ρεπορτάζ αλλά και φωτογραφίες του συγκεκριμένου αγώνα.

Λεπτό προς λεπτό

11′ ΓΚΟΛ! Πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξαγοράρη από τα 40 μέτρα, η μπάλα θα καρφωθεί στη γωνία του Τζιόγκου (0-1).

27′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πυρσό. Ο Κουτσομήτρος βέθηκε τετ-α-τετ με τον Σταματέλο, όμως ο Μακροχωρίτης πορτιέρο θα πει “όχι” στον έμπειρο επιθετικό.

28΄ ΓΚΟΛ! Και πάλι ο Ξαγοράρης αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ(!) θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του (0-2).

36′ Δυνατό σουτ του Κοσμίδη θα αποκρούσει ο Σταματέλος.

37′ Κεφαλιά του Μπόζιαρη, μετά από σέντρα του Δούμα, αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας του Μακροχωρίου.

40′ ΓΚΟΛ! Σουτ του Βελλίνη έξω από την περιοχή, η μπάλα στη γωνία του Τζιόγκου (0-3).

80′ ΓΚΟΛ! Το σκορ παίρνει διαστάσεις θριάμβου, όταν ο Αντώνης Ηλιάδης από το ύψος της περιοχής με σουτ θα πετύχει το 0-4.

86′ ΓΚΟΛ! Το γκολ της τιμής για τον Πυρσό, έπειτα από απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κοσμίδη (πολύ πιθανό να αποτελεί σπάνιο ρεκόρ το γεγονός πως σημειώνονται δύο γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σε έναν αγώνα!).

Συνθέσεις

Πυρσός Γρεβενών : Τζιόγκου, Μπόζιαρης Π. (50′ Κοτζατίσογλου), Ευαγγελόπουλος, Μπόλλος (75′ Καραγιάννης), Κυριακίδης, Τσαρτσαρής, Δούμας, Παπαδόπουλος (33′ Χαραλαμπίδης), Κουτσομήτρος, Κοσμίδης, Γκέτσιος.

Μακροχώρι : Σταματέλος, Συμεωνίδης Θ., Μπάκανος, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Ξαγοράρης (81′ Τσακαλίδης Γ.), Γεωργίου (83′ Καλούδης), Βούλγαρης (78′ Μαυριδόγλου), Βελλίνης, Πιέτρα, Ηλιάδης Α.

*Βασικός για τον Πυρσό ο Ραφαήλ Τσαρτσαρής, με καταγωγή από την Ημαθία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected