Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων 7-1

Προειδοποιητικές…βολές έριξε στις αντιπάλους της η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στην πρεμιέρα των κοριτσιών για το φετινό πρωτάθλημα της Α1. Το ξεκίνημα ήταν πραγματικά ιδανικό, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η ομάδα πέτυχε 7 γκολ και πρόσφερε εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και στις κερκίδες αφού πάνω από 150 φίλοι τις ομάδες βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς.

Αντίπαλες οι Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων, οι οποίες έκαναν το…λάθος να προηγηθούν στο σκορ με την Ντούσκα στο 18′, γκολ που…αφύπνισε τα κορίτσια και στη συνέχεια ήταν καταιγιστικές.

Στο 30′ η Κιουτάχιαλη θα πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ που θα αφήσει άγαλμα την Παπαδοπούλου και θα ισοφαρίσει μέσα σε αποθέωση. Οι φιλοξενούμενες πλέον δεν μπορούσαν να περάσουν το κέντρο του γηπέδου και η πίεση από τις “πράσινες” ήταν ασφυκτική.

Ένα λεπτό αργότερα θα έρθει η σειρά της Σπυριδωνίδου να χριστεί σκόρερ όταν θα βγει τετ-α-τετ και δεν θα δυσκολευτεί να πλασάρει την τερματοφύλακα των Αμοζόνων και να βάλει την ομάδα της μπροστά στο σκορ.

Στο 42′ ο Αγροτικός θα κερδίσει φάουλ 10 μέτρα περίπου έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση θα αναλάβει η Κιουτάχιαλη η οποία θα πιάσει ένα σουτ που θα…ζήλευαν και οι άνδρες, με τη μπάλα να πηγαίνει…συστημένη στο “Γ” της εστίας.

Το 4-1 θα γίνει από την Σπυριδωνίδου στο 50ο λεπτό, σε ρυθμό προπόνησης, ενώ στο 69′ η Κιουτάχιαλη θα ισοφαρίσει την…συμπαίκτρια της στα γκολ κάνοντας με δυνατό σουτ το 5-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Σπυριδωνίδου θα πετύχει το τρίτο της προσωπικό γκολ κάνοντας το 6-1 ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα διαμορφώσει στο 84′ και πάλι η Κιουτάχιαλη.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Τσιμεντερίδης, με βοηθούς την κα Γκέκα και τον κ.Σουλίδη, όλοι του συνδέσμου Κοζάνης.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  : Τζέμπελου, Κακαλέ, Στρίμπα, Φέιμ, Δρενοβιάδου (28′ Αναγνώστου), Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου (79′ Σιακαβάρα), Μπακάλη, Κωνσταντινίδου (65′ Ζέρβα)

Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων : Παπαδοπούλου, Σακκά, Μαγκούτη, Σίσκου, Ντούλα, Μαργαρίτη, Καλατζή, Καψάλη, Ντούσκα, Ματζιώρου, Μητσογιάννη. Αγωνίστηκαν και οι Ράκου (61’), Τζιουβάρα (72’) και Τζιώρα (83’).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected