Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α-Β-Γ Εθνική

Βασίλισσα Θράκης – ΠΑΟΚ Κοζάνης 2-1

Ιδανικά ξεκίνησε της υποχρεώσεις της η Βασίλισσα της Θράκης πραγματοποιώντας μάλιστα ανατροπή αποδεικνύοντας πως αυτά τα κορίτσια πέρα από αγάπη για την μπάλα και ενθουσιασμό διαθέτουν και ψύχη. Τα κορίτσια του Απόστολου Κουτρουλού πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην πρεμιέρα τους σε αυτήν.

Κι όμως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ιδανικά για την Ξανθιώτικη ομάδα, μια και μόλις στο 7’ από το πουθενά βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με την Μπλιάγκου να εκτελεί φάουλ λίγο πιο πίσω από το κέντρο με την γκολκίπερ της Βασίλισσας Παπανίκα να μην εκτιμά σωστά την πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε στα δίχτυα. Μετά το τέρμα που δέχτηκαν οι Βασίλισσες ανέβασαν την απόδοση τους ψάχνοντας το γκολ που θα της ξαναβάλει στο παιχνίδι, και το κατάφεραν σχετικά άμεσα. Στο 19’ η Κατσαρού με εξαιρετική ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Με την μπάλα να παίζετε πάνω κάτω και με αρκετά καλό ρυθμό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με της Βασίλισσες από το πρώτο κιόλας μέρος να δείχνουν σε καλή μέρα, και εξαιρετικά αντανακλαστικά μετά το γκολ που δέχτηκαν νωρίς ισοφαρίζοντας άμεσα και δείχνοντας πως μπορεί να τα καταφέρει.

Στο δεύτερο μέρος οι Ξανθιώτισσες μπήκαν πιο δυνατά ψάχνοντας το γκολ της νίκης χάνοντας μια δύο καλές ευκαιρίες δίχως αποτέλεσμα, όλα αυτά μέχρι το 67’ όταν μετά από πολύ ωραίο σουτ της Κατσαρού η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της Βουτσίδου και εκεί που φαινόταν πως η φάση χάθηκε η εξαιρετική Κομήτη που ακολούθησε την φάση και αφού πέρασε εξαιρετικά την προσωπική της αντίπαλο πλάσαρε ιδανικά δίνοντας το έναυσμα για έξαλλα πανηγύρια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Από εκεί και πέρα οι παίκτριες του ΠΑΟΚ Κοζάνης πίεσαν ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, με τα κορίτσια της Ξάνθης παρά την απειρία τους να αμύνονται εξαιρετικά. Στο 94’ οι παίκτριες του ΠΑΟΚ έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Μπλιάγκου η Βεντούλη έπιασε την κεφαλιά που ευτυχώς για της Βασίλισσες κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Παπανίκα, ανακουφίζοντας τόσο τον προπονητή της ομάδας όσο και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Κουτσού δείχνοντας την στήριξη του.

Εξαιρετικές όλες οι Βασίλισσες με της σκόρερ Κατσαρού και Κομήτη σίγουρα να μοιράζονται το βραβείο του MVP, ενώ και η Μπλιάγκου από την ομάδα της Κοζάνης άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Χρήστο Βασιλείου και την Χρυσούλα Ευγενίδου αμφότεροι του Συνδέσμου Θράκης.

Συνθέσεις

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ : ΠΑΠΑΝΙΚΑ, ΤΣΙΡΑΚΙΔΟΥ, ΤΣΙΑ, ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ, ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ, ΚΑΤΣΑΡΟΥ, ΜΕΝΕΣΙΔΟΥ (69’ ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑ), ΝΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΚΟΜΗΤΗ (89’ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ), ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ (83’ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ)

ΠΑΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ : ΒΟΥΤΣΙΔΟΥ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΠΑΡΔΑΛΗ, ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΝΗ, ΜΠΙΜΠΙΡΗ, ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΥ, ΜΠΛΙΑΓΚΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ (81′ ΛΙΟΥΛΙΑ), ΔΡΑΚΑΚΗ, ΒΑΒΕΣΙΟΥ (45’ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ – 66’ ΒΕΝΤΟΥΛΗ).

http://www.xanthisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected