Γενικά

Ζάκυνθος – Ένα βήμα πριν την αποχή οι παίκτες…

Δύσκολες και πάλι ώρες, περνάει το σωματείο του ΑΠΣ Ζάκυνθος, με την οικονομική στενότητα δεδομένη και τα μέτωπα ανοιχτά.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει… στα όριά τους και σήμερα λίγο έλειψε να μη βγουν για προπόνηση αφού ζήτησαν από τον πρόεδρο, Στέλιο Γούναρη να πάρουν κάποια χρήματα έναντι των οφειλομένων.

Ο Ζακυνθινός παράγοντας ο οποίος χτυπά… πόρτες καθημερινά προσπαθώντας να εξασφαλίσει κάποια χρήματα για τους ποδοσφαιριστές, αλλά τις βρίσκει κλειστές, τους εξήγησε πως έχει η κατάσταση και ζήτησε απ’ όλους υπομονή λίγων ημερών.

Η ομάδα το ερχόμενο Σάββατο θα χρειαστεί να ταξιδέψει Θεσσαλονίκη σε ταξίδι τριήμερο για να παίξει την Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο οποίος φιγουράρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς την παραμικρή απώλεια στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και φυσικά δεν έχει άλλο αποτέλεσμα στα σχέδιά του πλην της νίκης.

Τα έσοδα μηδαμινά, τα έσοδα τεράστια και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τη Ζακυνθινή ομάδα. Οι παίκτες πάντως χθες βγήκαν για προπόνηση θέλοντας να κάνουν το χρέος τους έχοντας όμως λίγες πλέον αντοχές.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ζόραν Γέφτοβιτς είδε τον Τσορμπατζίδη να προπονείται κανονικά και έτσι να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του προπονητή του. Ο Βυθούλκας ο οποίος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ομάδας την Κυριακή και ο οποίος αποχώρησε με χτύπημα στα πλευρά, δοκίμασε να τρέξει σήμερα όμως πονούσε και εγκατέλειψε.

Ο Ζακυνθινός επιθετικός έκανε χθες ακτινογραφία η οποία δεν είχε σοβαρό εύρημα, όμως πονάει και δε μπορεί να προπονηθεί. Ο Σέρβος τεχνικός θα τον περιμένει πιθανότατα μέχρι τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι λίγο – πολύ τα ίδια με το οικονομικό “τροχοπέδη” σε κάθε κίνηση της διοίκησης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected