Κατηγορίες
Αθλήματα

A1 Χάντμπολ Γυναικών – Ντέρμπι…Ημαθιωτών!

Δύο παιχνίδια το Σάββατο (17/11), ένα την Κυριακή (18/11) και ένα την Τετάρτη (21/11) περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών στο Χάντμπολ.

Το μεγάλο ντέρμπι θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (17/11), όπου ο ΠΑΟΚ των Ανθίτση, Λογδανίδου υποδέχεται την πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Ορμή Λουξ των Ματαρώνα, Μούρνου, Νούσια. Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται σε άνοδο το τελευταίο διάστημα, αφού μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ στην Ευρώπη είχε καλή αγωνιστική παρουσία, παρά τον αποκλεισμό από την πανίσχυρη Βαρντάρ Σκοπίων. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να αποδείξει ότι η κακή εμφάνιση και ήττα από την Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας ήταν μια κακή παρένθεση.

Η προπονήτρια των γηπεδούχων Γρηγορία Γκόλια και πρώην αθλήτρια της Ορμής επεσήμανε: «Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκές ήττες και θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Σε κάθε ματς προσπαθούμε να έχουμε και καλύτερη απόδοση».

Η πλέι μέικερ της Ορμής Τάνια Πένεφ, σχολίασε: «Αν παίξουμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμες να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν».

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Α1 Γυναικών (6η αγωνιστική)

Σάββατο 17/11/2012
Μίκρας 16:00, ΠΑΟΚΟρμή Λούξ (Δεληγιαννίδης- Νάσκος, Μειμαρίδης)
Κραχτίδης 18:00, Ελπίδες Δράμας Δερές – ΓΑΣ Καματερού Kiparissis (Ουζούνης- Σαπανίδης, Χατζηγεωργίου)

Κυριακή 18/11/2012
Νέας Ιωνίας 14:00, Νέα Ιωνία – Πρωτοπόροι Sport (Τσάκωνας- Μερτινιάν, Μπέμπετσος)

Τετάρτη 21/11/2012
ΔΑΚ Άρτας 18:30, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας – Μέγας Αλέξανδρος (Κολλάρος- Τσακανίκας, Γαβριήλ)

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected