Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο

Super League – Πιο ελαστικοί στις ποινές…

Πρόταση που θα επιτρέπει στις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν τη νέα αγωνιστική περίοδο να κάνουν τέσσερις μεταγραφές ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών θα καταθέσει η Super League προς την ΕΠΟ.

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε να κατατεθεί πρόταση προς την Ελληνική Ομοσπονδία να επιτρέψει στις ομάδες που δεν θα λάβουν αδειοδότηση τη νέα αγωνιστική χρονιά να κάνουν τέσσερις μεταγραφές ή ανανεώσεις ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών, παραμένοντας οι ποινές, ίδιες με την περσινή περίοδο.

Παράλληλα, εγκρίθηκε το πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που θα αναλάβει η Λίγκα, το οποίο θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Η Super League με στόχο την εξυγίανση και όχι την εξόντωση των ομάδων, θα εισηγηθεί προς την ΕΠΟ να παραμείνουν οι ποινές, σε περίπτωση μη αδειοδότησης, ίδιες με την περσινή αγωνιστική περίοδο (βλ. απόφαση Γ.Σ. 27/6/2012), με μόνη προσθήκη τη δυνατότητα των ΠΑΕ που δε θα αδειοδοτηθούν να προβαίνουν κατά τη διάρκεια των μετεγγραφικών περιόδων Ιουλ.-Αυγ. 2013 και Ιαν. 2014 σε τέσσερις (4) κατ’ ανώτατο όριο ανανεώσεις/επεκτάσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών [ανεξαρτήτως εθνικότητας –οι ανανεώσεις/τροποποιήσεις συμβολαίων Ελλήνων ή γηγενών (locally trained) κάτω των 24 ετών είναι ελεύθερες, όπως ίσχυε και κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο].

2. Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που θα αναλάβει η Super League και το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου».

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected