Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Πυρσός Γρεβενών 2-1

“Έσπασε το ρόδι” η ΑΕ Αλεξάνδρειας, αφού κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα! Χθες το απόγευμα, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, κέρδισε με 2-1 τον Πυρσό Γρεβενών, σε ένα παιχνίδι που όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στα πρώτα 20 λεπτά.

Ο προπονητής των “πράσινων” Τόλης Τερζής, στις δηλώσεις του στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο, μετά το τέλος του αγώνα, ήταν φανερά ανακουφισμένος από την σημαντική νίκη της ΑΕΑ, η οποία πήρε αυτό που ζητούσε από το συγκεκριμένο αγώνα, με αντίπαλο μία σκληροτράχηλη ομάδα και με τους ίδιους στόχους. Οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να είχαν την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Καρασαββίδη, λόγω κυρίως της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας των γηπεδούχων. Η νίκη αυτή δίνει “ανάσα ψυχολογίας” στο συγκρότημα του Γιδά, με το βλέμμα πλέον στραμμένο στον επόμενο αγώνα στην έδρα του Μακροχωρίου.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Αλεξάνδρειας δήλωσε “παρόν” όποτε χρειάστηκε, ενώ όλοι οι παίκτες κατέθεσαν ψυχή και σώμα στο χθεσινό παιχνίδι. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως παρά την έκκληση του Τόλη Τερζή μεσοβδόμαδα προς στον κόσμο της πόλης, στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας δεν βρέθηκαν παραπάνω από 150 θεατές.

Φάσεις και γκολ

1’ Κόρνερ του Παπαδημητρίου, ο Κεστελίδης πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου.

5’ ΓΚΟΛ! Ωραίος συνδυασμός Παπαδημητρίου – Χαλβατζή, ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πυρσού.

16’ ΓΚΟΛ! Ίδιο το..σενάριο, με τον Χαλβατζή να διπλασιάζει τα τέρματα της Αλεξάνδρειας (2-0).

20′ ΓΚΟΛΟι φιλοξενούμενοι εκτελούν φάουλ από αριστερά με τον Μπόζιαρη, ο Καρασαββίδης θα κάνει λάθος εκτίμηση, με την μπάλα να καταλήγει απευθείας στα δίχτυα του.

48’ Ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Τζεβελέκη ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων θα αποκρούσει σωτήρια.

69’ Ο Κουτσοδήμος σε τετ α τετ με τον Καρασαββίδη θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας.

71’ Αποβολή για την ΑΕΑ, όταν θα αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Νουσιόπουλος.

75′ Ο Καμπερίδης με ατομική προσπάθεια θα κάνει το σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή και ο Αθανασόπουλος θα μπλοκάρει.

89’ Ο Κουτσοδήμος με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια της Αλεξάνδρειας.

90+3′ Σέντρα του Δούμα από αριστερά, ο Κουτσομήτρος θα πιάσει την κεφαλιά προς τα πίσω, και ο Καρασαββίδης αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος Κ.Ε., Νουσιόπουλος, Κεστελίδης, Καμπερίδης, Αβραμίδης (55’ Σίμος), Τζεβελέκης (79’ Χριστοφορίδης), Χαλβατζής (85’ Αλεξάνδρης), Παπαδημητρίου.

Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Μπόζιαρης Π., Μπόλος (22’ Κοτσαντίσογλου), Τσαρτσαρής, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης (53’ Μπόζιαρης Γ.), Δούμος, Κουτσομήτρος, Κοσμίδης, Γκέσιος.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ του αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected