Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – ΑΕΚ Κ20 1-1

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Νέων Κ20 της Βέροιας και της ΑΕΚ, που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Μακροχωρίου, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3’ είχαν δοκάρι με τον Γαρυφαλιά. Ωστόσο οι Βεροιώτες ισορρόπησαν γρήγορα και στο 12’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουκουράκη.

Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού δύο λεπτά αργότερα (14’) η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Παπαδημητρίου.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν την αντίπαλη εστία, χάνοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα ένα χαμένο πέναλτι στο 85’, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ της «Ένωσης» Μοσχονάς και το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδας, που κοιτά στα “μάτια” κάθε αντίπαλο. Εντυπωσιακή η εμφάνιση της ομάδας, που δίνει πολλές ελπίδες για τη συνέχεια.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Σκαθαρούδης, Σαρακατσιάνος, Κιοσκερίδης (46’ Σίμος Ε.), Σιμηχανίδης (58’ Τσόλκας), Αλιατίδης, Ντόγος, Κουκουράκης, Μάνος, Στασινόπουλος, Παρσόπουλος (72’ Ουνγιαλίδης).

ΑΕΚ Κ20 : Μοσχονάς, Ναυπλιώτης, Ερέκι, Τσούπρος (67’ Γαρυφαλιάς), Ντούμπερετ, Αργυρίου, Γαρουφαλιάς, Διημγκιόκας, Παπαδημητρίου, Γροντής, Νικολόπουλος (89’ Ξόμπλιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected