Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Καψόχωρας 1-1

Ο ορισμός του…δράματος εμφανίστηκε στο γήπεδο της Μέσης, στον αγώνα που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής. Οι δύο αντίπαλοι πρόσφεραν ουκ ολίγη…αδρεναλίνη στους 50-60 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν όλα τα λεφτά!

Ο Φίλιππος Μέσης, έχοντας μια ελαφρά υπεροχή στο ξεκίνημα του αγώνα, προσπάθησε να μεταφέρει την πίεση στην αντίπαλη άμυνα, η οποία αντιμετώπισε σωστά τους αντίπαλους αμυντικούς και κράτησε το μηδέν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στο διάστημα αυτό ο Φίλιππος έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, πρώτα με τον Νίκο Δημοσθένους στο 4′ να στέλνει τη μπάλα άουτ, μετά από κάθετη πάσα του αδελφού του Σωτήρη και δύο λεπτά αργότερα, ο Κελεσίδης από κοντά θα νικηθεί από τον Μεντεσίδη.

Η επανάληψη ξεκίνησε με την ίδια εικόνα, ενώ οι δύο προπονητές (από τη μία ο Μάκης Γιαννόπουλος με τις πατερίτσες στον πάγκο φώναζε συνεχώς στους παίκτες του, ενώ ο Στέλιος Διτσόλας κατεύθυνε την άμυνα της ομάδας του αγωνιζόμενος στα μετόπεισθεν) συνέχισαν τις κινήσεις στη…σκακιέρα του παιχνιδιού, μέχρι το 73΄όταν ο Φίλιππος θα μπει μπροστά στο σκορ, με τη…χρυσή αλλαγή του Μάκη Γιαννόπουλου.

Η ιδανική εκτέλεση του φάουλ από τα δεξιά, θα βρει το κεφάλι του Τρούπκου στο ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα θα καταλήξει με δύναμη στα δίχτυα του Μεντεσίδη, μέσα στους έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι πλέον ήταν αναγκασμένοι να βγουν μπροστά, με τον προπονητή των φιλοξενουμένων να περνά στον αγώνα και τον Δαρλόπουλο, ρισκάροντας για την ισοφάριση.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (83′), ο Διτσόλας παραλίγο να πετύχει το γκολ της αγωνιστικής, αλλά το “ψαλιδάκι” που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι ήταν χλιαρό και μπλόκαρε εύκολα ο Ιωακειμίδης.

Η φάση όμως του αγώνα θα γίνει στο 90+4′. Η ομάδα της Καψόχωρας κέρδισε κόρνερ από τα αριστερά και ο Στέλιος Διτσόλας έδωσε εντολή στον Μεντεσίδη να αφήσει το τέρμα του και να ανέβει στην επίθεση. Ακολούθησε ένας πραγματικός χαμός, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν δεύτερο διαδοχικό κόρνερ και μετά από απίστευτες κόντρες η μπάλα θα φτάσει στον Νιάκα, ο οποίος από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τους παίκτες να γίνονται ένα…κουβάρι στους πανηγυρισμούς. Στη φάση αυτή ο σκόρερ θα δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (έβγαλε τη φανέλα στους πανηγυρισμούς) και θα αποβληθεί.

Η ισοπαλία αυτή ουσιαστικά δεν ευνοεί κανέναν από τους δύο αντιπάλους, καθώς παραμένουν κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Φίλιππος είχε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει, όμως όπως ισχύει πάντα στο ποδόσφαιρο, αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη, κανένας αγώνας δεν τελειώνει. Η ΑΕ Καψόχωρας συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και αποδυκνείει πως τη φετινή χρονιά θα δυσκολέψει κάθε αντίπαλο.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ. Ασβεστάρα και κ. Καραϊωσήφ.

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Τσιάμπας, Μουρατίδης, Ζερδαλής (67′ λ.τ. Κούφας), Ρόκκο, Δημοσθένους Σ. (68′ Τρούπκος), Γιαννόπουλος, Καλούδης (78′ Καρασαλίδης), Δημοσθένους Ν., Κελεσίδης, Μόσχος.

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Νιάκας, Χαρισόπουλος (43′ λ.τ. Μανάκης/ 83′ Δαρλόπουλος), Μουσκεφτάρας, Πολυζόπουλος, Όμπιντικ, Διτσόλας, Πιπιλιάρης, Παπαδιάς, Σταμούλης, Νικολόπουλος (60′ Χατζόπουλος).

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ και εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected