Football League

Εργοτέλης – Φωκικός (0-0) Βασικός ο Γεωργίου

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Εργοτέλης στην Κρήτη όπου φιλοξένησε τον Φωκικό σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Παράπονα από τους Κρητικούς για τον τρόπο παιχνιδιού των φιλοξενούμενων.

Κακό παιχνίδι διεξήχθη στο «Παγκρήτιο» όπου ο Εργοτέλης, υποδέχτηκε τον Φωκικό για την 10η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς ήθελε μόνο τη νίκη έτσι ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της ομάδας  της Άμφισσας μένοντας στο ισόπαλο 0-0.

Έτσι, έμεινε δύο βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και τον Εθνικό Γαζώρου, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι λιγότερο από τους πρωτοπόρους. Από την πλευρά του, ο Φωκικός, παρέμεινε σχετικά μακριά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας παίρνοντας έναν σπουδαίο βαθμό.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από το παιχνίδι των φιλοξενούμενων, κατηγορώντας τους για καθυστερήσεις από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Εργοτέλης : Αθανασίου, Γεωργίου, Ρέντζας (59′ Χρυσοφάκης), Σαρρής, Δασκαλάκης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (70′ Λαμπίν), Ουέλιγκτον, Χαντί, Ζαχόρα, Δωματάς (61′ Ευαγγέλου).
Φωκικός : Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνο (79′ Αργυρός), Λίτσος, Παπαζούδης, Tετέ, Αλμπέρτο, Γκομές, Ευσταθίου (87′ Λουκίνας), Ταμπάκης, Σκαρίμπας (37′ λ.τ Χαλούλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected