Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Ματς για όλα τα…γούστα

[slideshow]

Μία αγωνιστική με τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, διεξάγεται αύριο Σάββατο 24/11, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00μμ. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου και καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, ενώ και στις τελευταίες θέσεις, με εξαίρεση τον Κεραυνό Επισκοπής που έχει έναν βαθμό στο ενεργητικό του, αρκετές ομάδες…βράζουν στο ίδιο καζάνι!

Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα για την 12η αγωνιστική, είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΠ Βέροιας και στον Ατρόμητο Διαβατού. Οι γηπεδούχοι με νίκη κάνουν ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή, παραμένουν μέσα στο γκρουπ των ισχυρών του πρωταθλήματος.

Ένα ακόμη αμφίρροπο παιχνίδι διεξάγεται στην Αγία Βαρβάρα, όπου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται την ΑΕ Χαρίεσσας, που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Αχιλλέα Νεοκάστρου, όμως θα παρουσιαστεί με αρκετές και σοβαρές απουσίες (Κανδηλίδης, Τόσκα, Φωτιάδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών). Οι γηπεδούχοι, με την πλάτη στον τοίχο σε κάθε παιχνίδι, θα αγωνιστούν για το “τρίποντο”, με τον Μιχάλη Αλεξιάδη να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Χαμπαλάνοβ (υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό στο ματς με τα Τρίκαλα).

Ο πρωτοπόρος Φίλιππος αγωνίζεται στη Μελίκη με αντίπαλο τον σκληροτράχηλο Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την παραμονή στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στην 9η θέση με 14 βαθμούς, έχουν δύσκολη αποστολή και τυχόν θετικό αποτέλεσμα θα αποτελέσει πολύ σημαντική και καθοριστική ίσως συγκομιδή.

Ο Αχιλλέας Νεοκάστρου, μετά το άτυχο αποτέλεσμα και με απόντα τον Λαμπριανίδη (δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την ΑΕ Χαρίεσσας και κινδυνεύει με επιπλέον αγωνιστικές τιμωρίας), αγωνίζεται και πάλι εκτός έδρας. Η ΑΕ Καψόχωρας, με νέο προπονητή τον Χρήστο Τερζίδη, υποδέχεται τους “ασπρόμαυρους”, σε ένα ματς πολύ σημαντικό για αμφότερους.

Στο Κλειδί και στο Γιαννακοχώρι διεξάγονται τα παιχνίδια Εθνικός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και Αχιλλέας – Φίλιππος Μέσης, με τους γηπεδούχους να θεωρούνται φαβορί λόγω βαθμολογικής συγκομιδής, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος στον Στενήμαχο διεξάγεται το ματς των ουραγών, με τη Θύελλα να υποδέχεται τον Κεραυνό Επισκοπής. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής (μέσα σε παρένθεση η βαθμολογική θέση κάθε ομάδας) :

ΑΕΠ Βέροιας (7) – Ατρόμητος Διαβατού (4)

Φίλιππος Μελίκης (1) – Απόλλων Αγίου Γεωργίου (9)

Θύελλα Στενήμαχου (14) – Κεραυνός Επισκοπής (15)

Εθνικός Κλειδιού (6) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (12)

Αχιλλέας Νάουσας (8) – Φίλιππος Μέσης (11)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (13) – ΑΕ Χαρίεσσας (5)

ΑΕ Καψόχωρας (10) – Αχιλλέας Νεοκάστρου (2)

Ρεπό : ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (3)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

* Το Imathia Sports News θα βρίσκεται στα 5 από τα 7 παιχνίδια του προγράμματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected