Κατηγορίες
Γενικά

Ζάκυνθος – Τέλος ο Γέφτοβιτς, Μαγκαφίνης για τεχνικός (;) των Παπαστεργίου, Πετράκου

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Ioniansports.gr, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης θα κληθεί από τη διοίκηση της Ζακύνθου να πάει την ομάδα μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, στη θέση του παραιτηθέντος Ζόραν Γέβτοβιτς. Θυμίζουμε πως ο κ. Μαγκαφίνης ήταν αυτός που είχε αφήσει τη θέση του στον κ. Γέβτοβιτς στις 3 Φεβρουαρίου του 2012 και θα τελέσει προπονητής της για τρίτη φορά στην καριέρα του!

Η πρώτη ήταν το 2009-10 όταν έβγαλε όλη την προετοιμασία, όμως έφυγε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Η δεύτερη το 2011 όταν κλήθηκε το Μάιο για τρία παιχνίδια πρωταθλήματος να αντικαταστήσει το Σπύρο Μπαξεβάνο και η τρίτη η τωρινή που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον “αντικαταστάτη” του.

Το έργο του κ. Μαγκαφίνη και πάλι δύσκολο, αφού η ομάδα έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, μικρό σε αριθμό ρόστερ, δύο παίκτες εκτός (Ψάρρης, Βυθούλκας) λόγω τραυματισμών και τον Τσιριγώτη να έχει αποχωρήσει.

Οι πληροφορίες του ioniansports.gr αναφέρουν ότι ο Στέλιος Γούναρης όταν είδε ότι το “διαζύγιο” με τον κ. Γέβτοβιτς είναι αναπόφευκτο επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Δημήτρη Μαγκαφίνη και του ζήτησε να βοηθήσει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές που διανύει.

Γνώστης της Ζακυνθινής νοοτροπίας και της ομάδας, την οποία αγαπά όπως έχει πει ο ίδιος πολλές φορές, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης θα εγκλιματιστεί άμεσα και δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα που μπορούσε να αντιμετωπίσει ένας “νέος”.

*** Οι πληροφορίες του Ioniansports.gr δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κάποια απ΄τις δύο πλευρές και τις μεταφέρουμε με επιφύλαξη. Όπως όλα δείχνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Δημήτρης Μαγκαφίνης θα είναι ο νέος τεχνικός. 

Δηλώσεις του Ζόραν Γέφτοβιτς λίγο πριν υποβάλει την παραίτηση του

 Αγάπησα την ομάδα, δέθηκα μαζί της, έκανα μεγάλη υπομονή σε πολλούς τομείς. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι τελευταίος παράγοντας που με οδηγεί στο να φύγω είναι ο οικονομικός. Ξεκινήσαμε αργά, με παίκτες νεαρής ηλικίας και λίγους στον αριθμό. Δούλεψα σκληρά με τα παιδιά και ήμουν μόνος μου. Ημουν προπονητής, γυμναστής, προπονητής τερματοφυλάκων και έκανα τα πάντα.

Δεν ήθελα να φύγω και να εγκαταλείψω την ομάδα γιατί δέθηκα πολύ μαζί της. Με τα παιδιά δουλέψαμε σκληρά και πιστεύω πως η δουλειά μας θα βγει. Το δύσκολο πρόγραμμα έχει περάσει, τώρα η ομάδα έχει πιο βατό. Η Ζάκυνθος με αυτά τα παιδιά και τη δουλειά που κάναμε δεν έχει μόνο στόχο την παραμονή. Μπορεί το κάτι παραπάνω.

Στενοχωριέμαι που φεύγω γιατί πιστεύω ότι με τα παιδιά μπορούσαμε κάτι παραπάνω αφού το πρόγραμμα γίνεται πιο εύκολο. Κάποιοι όμως δε με σεβάστηκαν. Δε σεβάστηκαν τον αγώνα μου και λυπάμαι πολύ γι αυτό.  Η ομάδα έχει καλούς και νεαρούς παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τους παίκτες μου και όσους με στήριξαν και ήταν δίπλα στην ομάδα. Φεύγω σα φίλος και θα έχω πάντα στην καρδιά μου τη Ζάκυνθο για την οποία έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Κι αυτό θέλω να το γνωρίζει ο κόσμος”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected