Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Η Ημαθία στο…επίκεντρο!

[slideshow]

Την…τιμητική της έχει αυτή την Κυριακή η Ημαθία, καθώς στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, διεξάγονται δύο ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες.

Ο πρωτοπόρος ΦΑΣ Νάουσα υποδέχεται στην ιστορική Κοζάνη, σε ένα ντέρμπι από τα παλιά ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό. Ο γηπεδούχος, μετά και το κάλεσμα στον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το ΔΑΚ Νάουσας, θέλει να διατηρήσει το νικηφόρο σερί και να παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Ο πρώην Ναουσαίος Βαγγέλης Τσίλης θα απουσιάσει για την Κοζάνη (κόκκινη κάρτα την προηγούμενη αγωνιστική), ενώ η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και με τους Γασπαράτο, Πιπινίκα να βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Το δεύτερο Μακροχώρι υποδέχεται στο Ημαθιώτικο ντέρμπι την ΑΕ Αλεξάνδρειας, η οποία πέτυχε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και μεταβαίνει στην έδρα της Ένωσης με ανεβασμένη ψυχολογία. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, έχοντας την καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (13 γκολ), έχει ως στόχο να παραμείνει στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του ΦΑΣ Νάουσα για να αναρριχηθεί στην κορυφή.

Τα Λευκάδια, μετά το ρεπό τους την προηγούμενη αγωνιστική, ταξιδεύουν στην Κοζάνη όπου θα αντιμετωπίσουν τον νεοφώτιστο Μακεδονικό, που μπορεί να μην έχει “ροζ” φύλλο αγώνα ακόμη στο πρωτάθλημα, όμως όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής τα έχασε στις λεπτομέρειες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, μετά τα δύο συνεχή αποτυχημένα αποτελέσματα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και στο πρωτάθλημα, βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως την αφετηρία να επιστρέψουν στον…δρόμο των επιτυχιών.

Στη Νεοκαισάρεια, ο τοπικός Αχιλλέας μετά την ήττα από τη Νάουσα υποδέχεται τα Γρεβενά Αεράτα, που αποτελούν τη δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Η ομάδα του Δημήτρη Παπούλα έχει αποδείξει πως τέτοια παιχνίδια τα κερδίζει, όμως η δεδομένη ποιότητα των Αεράτων κάποια στιγμή θα κάνει την εμφάνιση της.

Τέλος, στα Γρεβενά διεξάγεται άλλο ένα αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στον τοπικό Πυρσό και τον ΑΟ Κάστωρ. Αμφότερες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και τυχόν ήττα θα δυσχεράνει ακόμη πιο πολύ τη βαθμολογική θέση τους.

Αναλυτικά οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής, που διεξάγονται την Κυριακή 25/11 και ώρα 15.00μμ

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Γρεβενά Αεράτα
Καλανζής, Τσάμπας, Καλφούντζος (Λάρισας)

Μακροχώρι – Αλεξάνδρεια
Τσακαλίδης, Κελάζογλου, Γούτας (Χαλκιδικής)

ΦΑΣ Νάουσα – Κοζάνη
Φωτιάδης, Ζιφκερίδης, Γάδος (Σερρών)

Πυρσός Γρεβενών – ΑΟ Κάστωρ
Μπούμπας, Σιαμέρης, Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Μακεδονικός Κοζάνης – Λευκάδια
Παπαργυρίου, Καράμπουλας, Σκαμπαρδώνης (Πιερίας)

δείτε εδώ τον 3ο όμιλο με αριθμούς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected