Κατηγορίες
Super League 1

AEK VS Λεβαδειακός – “Μέσα” ο Αραμπατζής, εκτός ο Κουτσόπουλος

[slideshow]

Το ότι το ΑΕΚ-Λεβαδειακός θα ήταν μάχη… παραμονής λίγοι το φαντάζονταν πριν λίγα χρόνια, όμως απόψε (19:30, Novasports 2) οι δύο ομάδες ψάχνουν την δεύτερη σερί νίκη τους.

Η Ένωση πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια με το ευρύ 4-0, ωστόσο αυτό που κράτησε ο Έβαλντ Λίνεν ήταν η καλή εμφάνιση και το στρωτό, ορθολογικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι ανάλογο θέλει και κόντρα στους Βοιωτούς, προκειμένου να πάρει επιτέλους μια βαθμολογική ανάσα η ΑΕΚ και ίσως ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Στα αγωνιστικά, ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Φουρτάδο, όπως και τον Νικολιά, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Τσίτας και Μπουγαΐδης.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Τσίτας, Γκερέιρο, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Λαγός, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Αρκούδας και Κουτρουμπής.

Ο Λεβαδειακός πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του επί του ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική και ελπίζει σε αγωνιστική άνοδο άμεσα. Το πρόβλημα των Βοιωτών έχει εντοπιστεί στο σκοράρισμα, με τον Γιώργο Παράσχο να ελπίζει πολλά στην επιστροφή του Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός επιθετικός είναι έτοιμος να αγωνιστεί και διεκδικεί θέση στην βασική ενδεκάδα. Μοναδική απουσία για τους «πράσινους» είναι ο τραυματίας Κουτσόπουλος.

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου και Μπουντόπουλος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected