Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Άρης Κ17 – Βέροια Κ17 3-0 (+φωτορεπορτάζ)

Μία εξαιρετική εμφάνιση με πλασματικό τελικό σκορ, ήταν τα κύριο χαρακτηριστικό της Βέροιας Κ17, στο χθεσινό αγώνα για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματων Κ17 της Super League, με αντίπαλο τον Άρη. Το παιχνίδι διεξήχθη στη Ραιδεστό και παρακολούθησαν 50 περίπου θεατές.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στη “Βασίλισσα”, η οποία έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ το 1-0 στο 40′ προήλθε από αμφισβητούμενο πέναλτι. Μόλις στο 8′ η Βέροια έδειξε τις διαθέσεις της, με τον Μάντζιο να χάνει μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά που θα επιχειρήσει εξ επαφής θα περάσει λίγο άουτ. Στο 30′ ο Λαζόπουλος αυτή τη φορά, από πλεονεκτική θέση θα αποτύχει να σκοράρει και θα έρθει η φάση του πέναλτι που αμφισβητούν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Ο Ντουνιάς από τα έντεκα βήματα θα κάνει το 1-0, κόντρα στη ροή του αγώνα, που ήθελε τη Βέροια να έχει την πλήρη κατοχή της μπάλας αλλά να μην καταφέρνει να εκμεταλλεύεται την εδαφική της υπεροχή.
Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με μία ακόμη εκπληκτική ευκαιρία της “Βασίλισσας”, όταν το σουτ του Μελικιώτη θα διώξει ο Χουζούρης πάνω στη γραμμή της εστίας. Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με δέκα παίκτες, όταν θα αποβληθεί ο Ράδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που επηρέασε σημαντικά τη λειτουργία της ομάδας και μοιραία έφερε την κατάρρευση και τελικά την ήττα.
Στο 73′ ο Σμυρλής θα διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων ενώ ο Κύρκου στο 87′ θα διαμορφώσει το τελικό 3-0, απογοητεύοντας τους παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη, που κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια και δικαιούνταν κάτι καλύτερο από τον αγώνα.
Συνθέσεις
Άρης : Πετράκης, Χουζούρης, Μπάμπης, Ντουνιάς, Σαρλής, Μαρινόπουλος(57΄ Καραμβαλάσης), Σμυρλής(78΄ Ράπτης), Βασιλούδης, Ιγνατίδης(46΄ Μηλιάτης, 84΄ Κύρκος), Τόπσης(68΄ Παυλίδης), Λαδόπουλος.
Βέροια : Βασιλειάδης, Στριμπίνος, Κουλπαλίδης, Σφύρτσης, Ράδης, Ρογγότης, Κιόρτσης (75′ Γιάντσος), Μάντζιος (68′ Παναγιωτίδης), Παπαδόπουλος (85′ Πελεκίδης), Λαζόπουλος, Μελικιώτης (80′ Πινακούδης).
Δήλωση Δημήτρη Χριστοφορίδη : “Το τελικό σκορ αποτελεί τον ορισμό του πλασματικού, καθώς η ομάδα μου είχε την υπεροχή καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ έχασε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Το πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ των αντιπάλων μας θεωρώ πως ήταν ανύπαρκτο, ενώ η αποβολή που δεχτήκαμε μετά το 1-0, επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος και σήμερα από την προσπάθεια τους και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.
*φωτ. από allaboutaris.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected