Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενημάχου – Κεραυνός Επισκοπής 3-1

[slideshow]

Νίκη έπειτα από ένα μήνα…ανομβρίας πέτυχε η Θύελλα Στενημάχου, η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα της και παρόλο που δυσκολεύτηκε αρκετά, κατάφερε και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο και επικίνδυνο Κεραυνό Επισκοπής.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου, κατάφερε να προηγηθεί αρκετά νωρίς στον αγώνα (7′ Κυριάκος Γίδαρης), αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους τους, οι οποίοι για ένα ακόμη παιχνίδι έπαιξαν χωρίς άγχος και με στόχο τη συλλογή εμπειριών για τους νεαρούς παίκτες του Χρήστου Δελητζάκη. Στο 25′ ο Παπαλεξίου θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση αλλά θα αποτύχει να δώσει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του και αυτό θα το…πληρώσει καθώς στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Γάτσος θα ισοφαρίσει για τον Κεραυνό, πετυχαίνοντας το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Θύελλα ήταν πλέον αναγκασμένη να ρισκάρει, καθώς ένα αρνητικό αποτέλεσμα εντός έδρας θα δυσκόλευε αρκετά την υπόθεση σωτηρία. Η “χρυσή” όπως αποδείχτηκε αλλαγή του Γιάννη Γιάννου θα έμελλε να κρίνει την εξέλιξη του ματς και αυτόματα να μπει στην ψηφοφορία του Imathia Sports News για την ανάδειξη του MVP της 12ης αγωνιστικής. Ο Ματάτης (περί ου ο λόγος) στο 55′ θα βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ και ενώ ο Κεραυνός ρίσκαρε αρκετά, παίζοντας ανοιχτά με στόχο την πρώτη του νίκη.

Στο 65′ ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων θα ανακοπεί προς το παρόν, καθώς ο Παναγιώτης Σταμάτης θα δεχτεί κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα. Τα επόμενα λεπτά μέχρι τη λήξη, η αναμέτρηση θα αποκτήσει μια άγρια ομορφιά, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, όμως στο 83′ το ματς ουσιαστικά θα τελειώσει όταν σε μια αντεπίθεση η Θύελλα θα “κλειδώσει” τη νίκη, με τον Ματάτη και πάλι, ο οποίος θα κάνει το τελικό 3-1, “λυτρώνοντας” τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Στενημάχου.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενημάχου : Θεοδωρίδης, Σταμάτης Α., Κώτελης, Γιάννου, Γκατζίδης, Σταμάτης Θ. (75′ Αδαμίδης), Σταμάτης Π., Γίδαρης Κ., Αγγελίδης (46′ Ματάτης), Παπαλεξίου (88′ Κελέσμιτος), Γίδαρης Λ.

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Μάμαλης, Πρόιος, Ραφαηλίδης Ι., Τσελελίδης, Τσαγκαλίδης, Φράγκης, Γιάτσος (46′ Δίγκας), Γάτσος, Χαραλαμπίδης, Ζιαμπάκας (71′ Θωμίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected