Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-0

Των Ειρήνη Σωτηρίου και Αλέξανδρου Δρένου

Την 6η του νίκη (3η εντός) πέτυχε ο Εθνικός Κλειδιού, με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που προερχόταν από την εντός έδρας νίκη με τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας. Η ομάδα του Θοδωρή Τέγου ήταν άκρως αποτελεσματική στο πρώτο μέρος, όπου και πέτυχε και τα τρία γκολ της νίκης του, ενώ έχασε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Το πρώτο γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Κωστόπουλος στο 16′, με καλοζυγισμένο σουτ από το ύψος του πέναλτι, πετυχαίνοντας το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 37′ ήταν η σειρά του Τοπούζη να χριστεί σκόρερ, δυνατό σουτ εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας, ενώ το τρίτο γκολ για τους “κυανόλευκους” θα πετύχει ο Βουλτσίδης στο 41′ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Εθνικός πετυχαίνει 3 γκολ σε ένα ημίχρονο, δείγμα της επιθετικότητας που διέκρινε την ομάδα στα 45 λεπτά.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όπως ήταν φυσιολογικό, με τα Τρίκαλα (που αγωνίστηκαν χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα Χατζημιχαήλ που τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς) να βρίσκουν τους χώρους και να χάνουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κίτσα (πέρασε στο 46′ στη θέση του Σαλτουρίδη), ενώ και ο Εθνικός βρέθηκε κοντά στο 4-0, αλλά οι Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς και Κωστόπουλος δεν θα καταφέρουν να χριστούν σκόρερ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Καρυπίδη.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Φιρινίδης (86′ Στογιάννης), Παρασχόπουλος, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Μπενίσκος (63′ Κεχαγιάς), Τοπούζης (80′ Καλυβιώτης), Καϊμακαμίδης, Βουλτσίδης, Κωστόπουλος, Κιρκιλιανίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γιάντσης, Μαγγανάρης, Αθανασιάδης Η. (60′ κούκλας), Παντριάς, Παπαμιχαήλ, Σερμπίνης, Κασνακίδης, Σαλτουρίδης (46′ Κίτσας), Παπαδόπουλος (87′ Αγγέλης), Καραντουλαμάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected