Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΕ Χαρίεσσας 0-4

Την τρίτη του νίκη εκτός έδρας και μάλιστα με το ευρύ 4-0 πέτυχε η ΑΕ Χαρίεσσας, με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός, ελέω και των απουσιών που αντιμετώπιζε η ομάδα του, έπαιξε με αντεπιθέσεις, έκλεισε καλά τους χώρους και στο δεύτερο ημίχρονο αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός πως ο αντίπαλος ρίσκαρε για να ισοφαρίσει.

Ο γηπεδούχος Αγροτικός για ένα ακόμη παιχνίδι έμεινε μακριά από το γκολ (χαρακτηριστικό το γεγονός πως σε 11 παιχνίδια έχει πετύχει 9 γκολ ενώ πέρσι μόνο ο Πύρκας είχε πετύχει 28!), αν και δημιούργησε ευκαιρίες, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια του φέτος. Οι απουσίες των Χαμπαλάνοβ (πόνους στη μέση, επιστρέφει πιθανώς στο επόμενο παιχνίδι), Μπάμπου (κλινήρης λόγω ίωσης) και των μακροχρόνιων Πουλασουχίδη, Χαραλαμπίδη έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την επιθετική λειτουργία της ομάδας, δεδομένης και της φετινης “ανομβρίας” του Αλέξη Πύρκα.

Φάσεις και γκολ

15′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Καρασαρίδη, ο Θεοδωρόπουλος πηδά για κεφαλιά χωρίς να τη βρει, η πορεία της μπάλας ξεγελά τον Βερβαντίδη, ο οποίος χωρίς να αντιδράσει βλέπει τη μπάλα να πηγαίνει στην αριστερή γωνία (0-1).

24′ Εκτέλεση φάουλ του Καφέ από αριστερά, ο Πύρκας θα πασάρει παράλληλα στον Χρήστο Οικονόμου, ο οποίος δεν θα κατορθώσει εξ επαφής να νικήσει τον Αντιφάκο.

37′ Σέντρα του Αδαμίκου από δεξιά, ο Χρήστος Οικονόμου στρώνει στον Πύρκα, το σουτ του τελευταίο θα φύγει λίγο άουτ.

47′ Εκτέλεση φάουλ του Εφραίμ από τα αριστερά, η μπάλα κοντράρει σε κεφάλι αμυντικού και ο Αντιφάκος θα εκτιναχθεί στο δεξί δοκάρι, διώχνοντας σε κόρνερ.

67′ Ο Τριανταφυλλίδης από δεξιά πασάρει παράλληλα στον Βασίλη Καρασαρίδη, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ θα πετύχει το 0-2.

73′ Διτσόλας, Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Καρασαρίδης θα αλλάξουν ωραία τη μπάλα, ο Αδαμίκος στην προσπάθεια του να διώξει τη στρώνει στον τελευταίο, ο οποίος θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του και τρίτο της ομάδας του (0-3).

80′ Ο Τριανταφυλλίδης κλέβει από τον Σερασκέρη, πασάρει στον ελεύθερο Βασίλη Καρασαρίδη, ο οποίος θα πετύχει το τελικό 0-4.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Βοργιατζίδης, Αδαμίκος (73′ Σερασκέρης), Οικονόμου Χ., Τέτος, Τσανασίδης, Οικονόμου Α., Σουλιώτης (46′ Εφραίμ), Καφές (71′ Δήμου), Γκάνιος.

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Ιωαννίδης (85′ Μπαζάτης), Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Χαλκιάς (65′ Κανδηλίδης), Δάγκας, Διτσόλας, Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης (81′ Χουδαβερδόγλου).

Δηλώσεις προπονητών

Μιχάλης Αλεξιάδης : “Το σημερινό αποτέλεσμα αποτελεί μαγική εικόνα και αδικεί την προσπάθεια των παιδιών. Για άλλη μία αγωνιστική δεν καταφέρνουμε να υλοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Έχουμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και ενώ είχαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες μετά το 0-1, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να μπούμε στο παιχνίδι. Μετά το 0-2 ουσιαστικά παρατήσαμε τον αγώνα, δώσαμε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι και κάναμε πολλά αμυντικά λάθη”.

Δημήτρης Χαλκιάς : “Ήταν εξ αρχής ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφενός λόγω του αντιπάλου και της δυσχερής θέσης που βρίσκεται και αφετέρου διότι προερχόμασταν από τη νίκη με το Νεόκαστρο και θεωρητικά έπρεπε να υπερασπιστούμε την επιτυχία μας αυτή. Πετύχαμε τελικά το στόχο μας, παίξαμε έξυπνα, παρά τις πολλές αλλαγές που αναγκαστήκαμε να κάνουμε, λόγω των τραυματισμών βασικών ποδοσφαιριστών”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected