Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – ΑΟ Κάστωρ 0-2

Νικηφόρα πέρασε ο Κάστορας από την έδρα του Πυρσού Γρεβενών με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σίμου, ο οποίος με τα δύο προσωπικά του τέρματα, χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του (0-2).

Από την αρχή ήξερε ότι έπρεπε πάση θυσία να φύγει με βαθμούς ή έστω με τον βαθμό για να μην κατρακυλήσει κι’ άλλο στην βαθμολογία, γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση ήττας η θηλιά θα έσφιγγε περισσότερο.

Ωστόσο οι «βυσσινί» κατάφεραν να φύγουν στις αποσκευές τους με τρεις πολύτιμους βαθμούς από τα Γρεβενά κόντρα στον Πυρσό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Σίμου που σκόραρε σε καίριες στιγμές της συνάντησης (65′,88′).

Η αρμάδα του Πέτρου Τσούκλη παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα χρειάστηκε το β’ ημίχρονο να πατήσει… γκάζι και να διασπάσει την αμυντική διάταξη του Πυρσού, ο οποίος βάση της απόδοσης του δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των καστοριανών.

Έτσι, επειδή όποιος παίζει και ποδόσφαιρο παίρνει και τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι περιόρισαν τα ατού των Γρεβενιωτών και κλείνοντας τους διαδρόμους από πολύ νωρίς επέβαλλαν τον ρυθμό τους και έφθασαν σε μια δίκαιη νίκη.

Το τρίποντο αυτό ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους «Κάστορες», οι οποίοι πήραν ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια και «έσβησαν τα κακώς κείμενα» από την βαριά ήττα από τον Παναργειακό την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο κ. Τσούκλης άλλαξε κατά πολύ την ενδεκάδα και η κίνηση του αυτή βγήκε σε μεγάλο ποσοστό σε καλό για τους «βυσσινί», αφού «σκαρφάλωσαν» στην 6η θέση με 8 βαθμούς και με ανεβασμένο το ηθικό πλέον την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτούν το πρωτοπόρο Μακροχώρι στο Δημοτικό της Χλόης.

Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Τσαρτσαρής, Ευαγγελόπουλος (60′ Παπαδόπουλος Κ.), Μπόλος (74′ Τζερεμές), Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Μπόζιαρης Κ., Γεωργίου, Μπόζιαρης Π., Δούμας, Γκέτσιος (78′ Παπαδόπουλος Θ.)
ΑΟ Κάστωρ : Χατζάρας (34′ Κοσμίδης), Γκούρλιας, Στράνζος (65′ Καρανάσιος), Παπαθανασίου, Μήνος, Δηνάδης, Σίμου, Κοκοβίδης (74′ Αντωνιάδης), Τζιώτζης, Τσούκλης, Τάσιος.

*http://www.greekfootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected