Κατηγορίες
Γενικά

Ζάκυνθος – Κασσιόπη (2-1) Βασικοί Παπαστεργίου, Πετράκος

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League 2 πανηγύρισε η Ζάκυνθος, καθώς επικράτησε 2-1 της Κασσιώπης στο ντέρμπι του Ιονίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 26ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσίτση, ο οποίο είχε κερδίσει ο Παπαστεργίου. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Σολομωνίδη, ο οποίος έκανε ωραία ενέργεια και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ζάχο.

Στην συνέχεια, η Κασσιώπη ανέβασε… στροφές και απείλησε στο 40’ με τον Τσούκλη, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ, ενώ στο 45’ ο Καραγιάννης έκανε την προβολή, αλλά ο Παλιούρας με σωτήρια επέμβαση απέκρουσε. Μάλιστα, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καραγιάννη από τον Τσορμπατζίδη, αλλά ο Θεοδωρέλης δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Κέρκυρας ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, στο 52’ απείλησε με τον Πελάη με κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ότι δεν κατάφεραν οι νησιώτες στην προηγούμενη φάση, το… έκαναν στο 65’ όταν ο Αμπού Ελ Ελά έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοξάρι και στην επαναφορά ο Καραγιάννης την έστειλε στα δίχτυα του Παλιούρα. Μάλιστα, στο 78’ η Κασσιώπη έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Βιτουλαβίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κόλλιας από τον σύνδεσμο της Αργολίδας.

Ζάκυνθος: Παλιούρας, Φιλάι, Τσορμπατζίδης, Πετράκος, Τσολακούδης, Τσίλης, Τσίτσης, Μιλόσεβιτς (92’ Μάγκας), Παπαστεργίου (73’ λ.τρ. Πρίφτης), Κερμενίδης, Σολομωνίδης (60’ Σιάννης).

Κασσιώπη : Ζάχος, Μεσημέρης, Ανυφαντής, Βιτουλαβίδης, Θεοδωρέλης (61’ Ελ Ελά), Κεφαλάς (50’ Γυφτοκώστας), Πετρόγιαννης, Πατινιώτης, Καραγιάννης, Τσούκλης, Κόκκινος (46’ Πελάης).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected