Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Προσοτσάνη – Μ.Αλεξ.Ν.Ζίχνης (4-2) Βασικός ο Μιχαλόπουλος

Εντυπωσιακό ντεμπούτο έκανε σήμερα στο «Γεώργιος Μακρής» ο Γιώργος Ουζούνογλου που άρπαξε από τα… μαλλιά την ευκαιρία που τού δόθηκε και πέτυχε δύο γκολ, ενώ έδωσε και δύο ασίστ.

Στο 4ο λεπτό μετά από φάουλ του Ουζούνογλου ο Φερφέρης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 22’ και μετά από κόρνερ του Ουζούνογλου ο Μουρατίδης έκανε το 2-0. Στο 30’ ο Μέγας Αλέξανδρος μείωσε με προβολή του Χατζηαγοράκη σε 2-1 (η μπάλα αποκρούστηκε από τον Πιτσακτσή με τη βοήθεια του δοκαριού, αλλά τη δεύτερη φορά ο τερματοφύλακας της Προσοτσάνης δεν πρόλαβε το σκόρερ, με την μπάλα σύμφωνα με την υπόδειξη του β’ βοηθού να περνάει έστω και οριακά τη γραμμή τέρματος).

Στο 43’ ήταν η σειρά του Ουζούνογλου να χρισθεί σκόρερ και να γράψει το 3-1.

Στο 60’ ο Φερφέρης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι μέσα στην περιοχή και ο Χατζηαγοράκης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι. Ο Πιτσακτσής σε πρώτο χρόνο απέκρουσε όμως η άμυνα «κοιμήθηκε» κι ο Πρόβατος με πλασέ μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 3-2.

Στο 77’ ο διαιτητής Παλιούρας έδωσε δεύτερη κίτρινη – κόκκινη στον Σαϊνίδη και άφησε με 9 την Προσοτσάνη!

Στο 88ο λεπτό ο Ουζούνογλου με το 2ο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Παλιούρας, Κατσικογιάννης και Νατσιόπουλος από την Μακεδονία.

Προσοτσάνη : Πιτσακτσής, Δημητριάδης (90+5’ Παπαμιχαήλ), Παλτζίδης, Γεωργιάδης (70’ Καλαϊτζής Δημήτρης), Μαριάδης, Κανάτας, Ουζούνογλου, Φερφέρης, Λειβαρτζινός, Μουρατίδης (90+3’ Καραγιαννίδης), Σαϊνίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης : Ξυδιάς, Πελιτάρης, Σαρακατσάνης, Πρόβατος, Κορμπής, Καρφαρίδας, Ακριτίδης (58’ Λιαούρης), Αραμπατζής, Χατζηαγοράκης, Μιχαλόπουλος, Καλογιάννης.

*dramagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected