Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Ροδόπη ’87 – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 4-0 (στιγμιότυπα+φωτορεπορτάζ)

Βαριά ήττα για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, οι οποίες μετά το 7-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στις Αμαζόνες, “προσγειώθηκαν” απότομα και ηττήθηκαν από την πολύ καλή ομάδα της Ροδόπης με 4-0.

Το παιχνίδι ήταν εκ προοιμίου ντέρμπι, διότι και οι δυο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο : την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Η εικόνα όμως που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες, καθώς οι παίκτριες της Ροδόπης ήταν ανώτερες σχεδόν σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού. Η αμυντική τους γραμμή ήταν σε εξαιρετική μέρα, οι Φλώρου, Γεωργαντά και Γιαμπούρη ήταν πάντα σε ετοιμότητα, ενώ στο κέντρο Περιβολοπούλου και Παρμαξή δημιουργούσαν πολλές φάσεις με στόχο την εξαιρετική Καραγιάννη.

Από την άλλη πλευρά η απόδοση της ομάδας του νομού μας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Η ήττα αυτή και κυρίως το ευρύ σκορ αποτελούν μεγάλη έκπληξη, καθώς η ποιότητα της ομάδας του Λάζαρου Παπαδόπουλου δεν δικαιολογεί τέτοιες ήττες. Εκφραστής των περισσοτέρων επιθέσεων ήταν η Σπυριδωνίδου, ενώ η Κιουτάχιαλη αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην προσαρμοσμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Φάσεις και γκολ

Στο 6′ η Περιβολοπούλου έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η Τζέμπελου επιχείρησε να μπλοκάρει την μπάλα αλλά αυτή έφυγε από τα χέρια της καταλήγοντας σε κόρνερ.

Στο 24ο λεπτό έγινε ένας ωραίος συνδυασμός μεταξύ Παρμαξή και Περιβολοπούλου με την τελευταία να μην προλαβαίνει την μπαλιά κι έτσι να χάνεται μια ευκαιρία μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων.

Στο 26ο λεπτό η Αναστοπούλου βρέθηκε αριστερά στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά η τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 32ο λεπτό η ίδια παίκτρια σε μια πανομοιότυπη φάση από την αριστερή πλευρά έκανε σουτ και η Τζέμπελου απέκρουσε σε κόρνερ. Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε η Περιβολοπούλου, η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή, εκεί βρέθηκε η Μαυροπούλου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο 38ο λεπτό η Κιουτάχιαλη έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 43ο λεπτό οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν στο προσκήνιο με την Σπυριδωνίδου να μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή της Ροδόπης87, έπιασε ένα σουτ, η μπάλα δεν είχε δύναμη κι έτσι η Βλάσση μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Στο 48ο λεπτό όταν η Περιβολοπούλου εκτέλεσε ένα φάουλ δεξιά από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφτασε στα καρέ του Αστέρα και η Καραγιάννη δεν πρόλαβε την μπάλα.

Στο 58ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τη Ροδόπη’87 με την Παρμαξή. Πάλι η Περιβολοπούλου βρέθηκε σε εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στα καρέ της φιλοξενούμενης ομάδας, οι αμυντικοί της δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα με αποτέλεσμα να φτάσει στην Παρμαξή και αυτή με πλασέ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας της.

Στο 59ο έπειτα από έναν ωραίο συνδυασμό στο χώρο του κέντρου η μπάλα έφτασε στην Κακουλίδου η οποία σέντραρε βρίσκοντας μόνη την Αναστασοπούλου και αυτή με τη σειρά της έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (3-0).

Στο 67ο και 68ο λεπτό η Καραγιάννη θα μπορούσε να χρηστεί σκόρερ, εάν ήταν λίγο πιο τυχερή στα σουτ που επιχείρησε.

Στο 69ο λεπτό η Περιβολοπούλου με κόρνερ έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, αδράνησαν οι αμυντικοί του Αγροτικού Αστέρα να διώξουν την μπάλα, το εκμεταλλεύτηκε άριστα η Παρμαξή κλέβοντας και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στην Αναστασοπούλου και αυτή με ψύχραιμο πλασέ έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Τζέμπελου.

Στο 83ο λεπτό με την Σπυριδωνίδου, μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε η τερματοφύλακας της Ροδόπης Βλάσση.

Στο 88ο λεπτό η Κιουτάχιαλη έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 90+1′ και πάλι η Σπυριδωνίδου έχασε την ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ, διότι το σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε σωτήρια η Βλάσση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κύριος Σιμίδης με βοηθούς τους Καραπέτσα και Ψαρά.

Συνθέσεις

Ροδόπη ’87 : Βλάσση, Φλώρου, Κουφού, Μαυροπούλου (46′ Κακουλίδου), Γιαμπούρη, Γεωργαντά, Λαζαρίδου, Περιβολοπούλου (80′ Δημητρίου), Παρμαξή, Αναστοπούλου (75′ Μπακοπούλου), Καραγιάννη.

Αγροτικός Αστέρας : Τζέμπελου, Κάκαλε Δ., Στρίμπα, Φέιμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου (68′ Σιακαβάρα), Κωνσταντινίδου, Ζέρβα (20′ Αναγνώστου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected