Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Με Αλέξη στην Καψόχωρα!

Ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που πρόσφατα πέρασε έναν τραυματισμό στη μέση και απουσίασε από τους τελευταίους αγώνες των “πράσινων”, θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον ματς της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας!

Η διοίκηση της ομάδας, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, αποφάσισε να προβεί σε μία δραστική κίνηση, με σκοπό την μεταστροφή του κλίματος στα αποδυτήρια και το…ταρακούνημα που συνήθως ακολουθεί μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Αλέξη Χαμπαλάνοβ και μάλιστα έδωσαν το παρόν σχεδόν όλοι οι παίκτες, οι οποίοι είδαν θετικά την αλλαγή αυτή και πλέον προετοιμάζονται για τον Σαββατιάτικο αγώνα με σκοπό την επαναφορά της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Μιχάλη Αλεξιάδη, δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο, παρά μόνο να τονίσει πως έπρεπε να γίνει μια αλλαγή, αφού και ο ίδιος ένιωθε πως κάτι δραστικό πρέπει να γίνει. Απομένει η συνάντηση που έχει ζητήσει ο ίδιος με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Κώστα Πουλασουχίδη, για να διευθετηθούν οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν.

Εμείς ευχόμαστε καλή τύχη στον κ. Αλεξιάδη αλλά και καλή επιτυχία στον Αλέξη Χαμπαλάνοβ, στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected