Basket

Μαχητές Δόξας Πεύκων – Αλλαγή προπονητή πριν τον Φίλιππο

κυριακου δημητρηςΟ Δημήτρης Κυριακού είναι και με τη… βούλα πλέον ο νέος τεχνικός των Μαχητών Δόξας Πεύκων, καθώς οι διοικούντες ανακοίνωσαν την πρόσληψή του.

Η ήττα από τη Μεταμόρφωση Βόλου έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στις τάξεις των νεοφώτιστων στη Β’ Εθνική, με το Χρήστο Δικταπανίδη να υποβάλει την παραίτησή του από την ανδρική ομάδα και να παραμένει πλέον μόνο στα τμήματα υποδομής. Οι Μαχητές Δόξα Πεύκων δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και ήρθαν άμεσα σε συμφωνία με το 42άχρονο τεχνικό, κάτι το οποίο και ανακοίνωσαν σήμερα (30/11).

Η ανακοίνωση

«Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας μας κύριος Χρήστος Δικταπανίδης μας ανακοίνωσε ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να προπονεί την ανδρική μας ομάδα στη Β’ Εθνική. Θα παραμείνει όμως τεχνικός διευθυντής του σωματείου και θα υποστηρίξει τα τμήματα υποδομής που είναι και το κύριο μέλημά μας για το μέλλον. Δημόσια τον ευχαριστούμε, καθώς κάτω από τη δική καθοδήγηση το σωματείο μας έζησε ιστορικές στιγμές όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής Θεσσαλονίκης και η άνοδος από τη Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική. Είμαστε σίγουροι ότι το έργο του θα έχει την ίδια επιτυχία και στις ακαδημίες μας.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδος θα αναλάβει από σήμερα ο Δημήτρης Κυριακού. Ο κύριος Κυριακού έχει παραστάσεις από την καλαθοσφαίριση σε διεθνές επίπεδο και είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία από το κολεγιακό πρωτάθλημα Αμερικής, την Εθνική Ιορδανίας και τα εθνικά πρωταθλήματα της Ελλάδας θα μας βοηθήσουν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δίπλα του θα παραμείνει ο Γιάννης Ταιτζόγλου, που ήταν και βοηθός του Χρήστου Δικταπανίδη».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected