Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Τα…φώτα σε Νάουσα και Λυκογιάννη

63311_10200151283809983_226324806_n

Μπορεί η πρωτοπόρος Νέα Γενεά Νικομήδειας να έχει δύσκολη έξοδο στο Λαζοχώρι με αντίπαλο τον Μακεδόνα Βέροιας, τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής όμως διεξάγονται στη Λυκογιάννη και στην Παναγιωπούλα της Νάουσας.

Ο δεύτερος στη βαθμολογία Απόλλων Λυκογιάννης υποδέχεται τον ΓΑΣ Κοπανού και με νίκη εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, εκμεταλλευόμενος και το ρεπό του Άτλαντα Ζερβοχωρίου, τον οποίο θα αφήσει 3 βαθμούς πίσω. Οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Πιπερίδη θα τα παίξουν “όλα για όλα”, αφού υπολοίπονται μόλις 4 βαθμούς από τους αυριανούς αντιπάλους του.

Στη Νάουσα, στο γήπεδο της Παναγιωπούλας, η τοπική Δόξα υποδέχεται την Ακαδημία Βέροιας η οποία προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Πατρίδας, ενώ αντιμετωπίζει πλέον και τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχαηλίδη, ο οποίος έσπασε το πόδι του στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής. Σημαντικό το ματς και για τη Δόξα, η οποία θέλει να παραμείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός Νάουσας θα επιδιώξει την επιστροφή στις επιτυχίες με αντίπαλο την Ελπίδα Μονοσπίτων στον Άγιο Νικόλαο, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου υποδέχεται τον ΑΣ Ειρηνούπολη σε ένα αμφίρροπο ματς και στην ορεινή Σφηκιά η γηπεδούχος ομάδα, που προέρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων, υποδέχεται τον ΑΣ Πατρίδας.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00μμ :

Μακεδόνας Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ολυμπιακός Νάουσας – Ελπίδα Μονοσπίτων

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΣ Ειρηνούπολης

ΑΕ Σφηκιάς – ΑΣ Πατρίδας

Δόξα Νάουσας – Ακαδημία Βέροιας

Απόλλων Λυκογιάννης – ΓΑΣ Κοπανού

Ρεπό : Άτλας Ζερβοχωρίου

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected