Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕΠ Βέροιας 1-4

CIMG6828Ίσως την πιο σημαντική νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες η ΑΕΠ Βέροιας, καθώς εκτός της καλής εμφάνισης κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στην 7η θέση της βαθμολογίας και με 19 βαθμούς βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη αν και δυσκολεύτηκε αρκετά από τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, πήρε μια μεγάλη σε έκταση νίκη, με σκόρερς του Κατσιγιαννόπουλο και Λάμπρου, αμφότεροι από 2 γκολ.

Ο Κεραυνός Επισκοπής, με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας της κατηγορίας, απέδειξε και πάλι πως αποτελεί…σκληρό καρύδι για όλους τους αντιπάλους και κατάφερε κυρίως στο πρώτο μέρος να αντιπαραθέσει δύναμη και πάθος και να δυσκολέψει αρκετά τους ποιοτικότερους – ομολογουμένως – αντιπάλους του.

Οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Επισκοπής (ανάμεσα τους είδαμε τον προπονητή του ΓΑΣ Ροδοχωρίου Χρήστο Μποζίνη, τον προπονητή της Δόξας Νάουσας Βαγγέλη Μίσκο αλλά και το μέλος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Παναγιώτη Σεμερτζίδη).

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίο κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 8′ με τον…συνήθη ύποπτο για τους “κυανοκίτρινους” Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο. Οι γηπεδούχοι, αν και αιφνιδιάστηκαν ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι προς την περιοχή του Οβεζίκογλου, εκμεταλλευόμενοι και το βαρύ τερέν του γηπέδου της Επισκοπής.

Στο 25′ ο έτερος…ύποπτος για την Επισκοπή αυτή τη φορά Γάτσος, ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς των φίλων της ομάδας. Ήταν το 6ο γκολ για τον νεαρό φορ του Κεραυνού, ο οποίος παρά το γεγονός πως η ομάδα του βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις μία ισοπαλία, εντούτοις καταφέρνει και σκοράρει…κατά ριπάς, καθώς έχει πετύχει το 60% των γκολ της ομάδας του συνολικά (6/10).

Μέχρι την ανάπαυλα, το παιχνίδι έγινε αρκετά δυνατό, με πολλά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, χωρίς πάντως να ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια. Οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες που μπορούσαν να αποφέρουν κάτι καλό, όμως το 10λεπτο από το 55′ έως το 65′ έμελλε να είναι το πλέον καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς.

Η…αποκάλυψη της χθεσινής ΑΕΠ Γιώργος Λάμπρου, πέτυχε το 1-2 στο 55′ μετά από πάσα του Κατσιγιαννόπουλου, δίνοντας το…σύνθημα για το τι θα ακολουθούσε. Ο ίδιος παίκτης θα χριστεί και πάλι σκόρερ στο 60′ ενώ ο έμπειρος επιθετικός της ΑΕΠ από δημιουργός θα χριστεί σκόρερ με τη σειρά του στο 63′, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Η νίκη, όπως αναφέραμε και στην αρχή του ρεπορτάζ, είναι πολύ σημαντική για την ΑΕΠ και αυτόματα την χρίζει φαβορί για την γρήγορη σωτηρία. Η ομάδα του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας, Απόστολου Εμμανουηλίδη, με τον Τάσο Ανθυμιάδη στον πάγκο της αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και προσπαθεί, με τους πολλούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, να παίξει σωστό ποδόσφαιρο, χωρίς ακρότητες και σκοπιμότητες.

Ο Κεραυνός Επισκοπής, όπως έχουμε τονίσει επανειλλημένα στο Imathia Sports News, αποτελεί πρότυπο με την μαχητικότητα και τον άκρατο ενθουσιασμό των παιδιών, ενώ είναι φανερό πως ενώ έχουν αποδεχθεί τη μοίρα της ομάδας και τον σίγουρο υποβιβασμό, δουλεύουν πάνω στην βελτίωση των ποδοσφαιριστών και προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα χρόνια.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Μάρκου (60′ Χαραλαμπίδης), Πρόιος, Γκάτσος, Δίγκας, Θωμίδης Γ., Ραφαηλίδης, Τσεχελίδης, Φωτίου, Φράγκης (65′ Καρυπίδης), Γάτσος, Στογιάννος.

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζίκογλου, Σιδηρόπουλος, Κιατικίδης (79′ Τζιβάρας Μ.), Ιωαννίδης, Κουτζημπασόπουλος, Δημούλτσης, Τζιβάρας Δ. (65′ Πουλιόπουλος), Πίκος (60′ Σερασκέρης), Ζυγουλιάνος, Λάμπρου, Κατσιγιαννόπουλος.

* Ένα…περίεργο γεγονός συνέβη στην αρχή του μας, με πρωταγωνιστές τον διαιτητή της συνάντησης κ. Μελτζανίδη και τον πρόεδρο της ΑΕΠ Βέροιας, Απόστολο Εμμανουηλίδη. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, προσπάθησε να εισέλθει από την πλευρά που βρίσκεται απέναντι από τις κερκίδες του γηπέδου και ο διαιτητής της συνάντησης ζήτησε από τον παρατηρητή να μην του επιτρέψει την είσοδο, ζητώντας την ταυτότητα του. Ο ίδιος απάντησε πως δεν την είχε στην κατοχή του και ο φροντιστής της ομάδας την έφερε λίγη ώρα αργότερα και του επετράπη η είσοδος.

** Πολλά παράπονα από τους βοηθούς διαιτητές είχε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Κεραυνού Επισκοπής, Χρήστος Δελητζάκης, σε δήλωση του στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο. Χαρακτηριστικά αναφέρει : “Ο διαιτητής της συνάντησης ήταν πολύ καλός και δεν έχω κάποιο παράπονο από τον ίδιο. Θεωρώ όμως ότι οι δύο βοηθοί σταμάτησαν ως οφ-σάιντ δύο περιπτώσεις που ειδικά για τη μία που ήμουν στην ίδια ευθεία, θεωρώ λάθος. Συγχαρητήρια στα παιδιά που για ένα ακόμη παιχνιδι αγωνίστηκαν με πάθος”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected