Γενικά

Δόξα Κρανούλας – Απόλλων Καλαμαριάς (1-2) Βασικοί Τσακτάνης, Πασιαλής.

καλαμαρια αγωναςΤην προέλασή του προς τη Football League συνεχίζει ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος πέρασε και από την Κρανούλα, επικρατώντας της τοπικής Δόξας 2-1, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι που διατήρησαν το απόλυτο νικών, διευρύνοντάς το στο 6/6 ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, «τσεπώνοντας» δίκαια, ένα ακόμα τρίποντο.

Το σκορ για τους «Πόντιους» άνοιξε ο Μανουσάκης με σουτ στο 27΄, ενώ το τρίποντο για τους ποδοσφαιριστές του Παντζιαρά φάνηκε να «κλειδώνει» ο Κισκαμπάνης στο 57΄. Το μόνο που κατάφερε η Δόξα ήταν να μειώσει με σουτ του Καραγιαννίδη στο 79΄.

Δόξα Κρανούλας : Σιαράβας, Νάνος (56′ Ηλίας), Χήρας, Τσακτάνης, Παπαβασιλείου, Καραγιαννίδης, Μπελεβέντης (46′ Κάκαβος), Γκοτζιάς (63′ Βλάχος), Τσιφλίδης, Γήτας, Βασιλείου.

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος, Παρμαξίδης, Παντελιάδης (86′ Λεπτοκαρίδης), Πασιαλής (77′ Πολιανίδης), Κράββαρης, Μανουσάκης (90+3′ Κωτσιάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected