Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εθνική Χάντμπολ Γυναικών – Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι!

εθνικη χαντμπολ γυναικων2Νίκη για το γόητρό της και μόνο πανηγύρισε η Εθνική χάντμπολ γυναικών, ηοποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, επικρατώντας 24-23 της Φινλανδίας.

Μία νίκη ιδιαίτερης σημασίας, αν αναλογιστεί κανείς πως ήρθε μετά από 9 επίσημα παιχνίδια, όπου η «γαλανόλευκη» είχε φύγει από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι. Συγκεκριμένα, η τελευταία νίκη της Ελλάδας σημειώθηκε στις 3 Ιουνίου 2011, όταν είχε επικρατήσει του Ισραήλ (30-25) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012.

«Είχαμε ένα πολύ καλό ημίχρονο, όπως και κόντρα στην Ελβετία. Πάλι όμως βιώσαμε το φαινόμενο στο δεύτερο ημίχρονο να πέφτει κατακόρυφα η απόδοση μας. Η πρώτη αίσθηση που έχουμε είναι πως οφείλεται στη φυσική κατάσταση και θα ετοιμαστούμε για αρκετά τεστ κούπερ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη νίκη, είχαν ψυχή και μυαλό και τα κατάφεραν. Τα φιλικά μας βοήθησαν πολύ να διαχειριστούμε την κούραση στο 3ο ματς και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Παντελή Χατζηιωάννου και τον ειδικό γραμματέα Δημήτρη Σταυράκακη για την προετοιμασία που κάναμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωκράτης Βακάλης.

ΕΛΛΑΔΑ- ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 24-23 (18-11)

Ελλάδα : Χατζηπαρασίδου 3, Δημητρίου 3, Καζάκη, Κοτσαμπουικίδου, Λέκκα, Λογδανίδου 1, Μάστακα 1, Μαυρογεώργη 1, Νούκα, Παπαδοπούλου, Παπανικολάου, Παρασκευαϊδου 1, Ποιμενίδου 3, Στρατάκη 3, Βαφειάδου 5, Βασιλειάδου.

Φινλανδία : Αξ, Μπάκμαν 2, Μπέλκεμαν, Κάινμπεργκ 3, Γκενμπεργκ, Χίλι 2, Γιάντι 5, Γιάνσον, Κοσκέλα, Κόσκινεν, Λίλκβιστ 6, Λίνταχλ 3, Λίντχολμ, Ναράκα, Τάλκβιστ, Βον Νούμερς 2.

Διαιτητές: Γκουτόβσκα- Γκουτόβσκα (Πολωνία), Κούντερμαν (Σλοβενία)

Δίλεπτα: 5-2, Πέναλτι: 3/3-2/2

Βαθμολογία (σε 3 ματς)

1. Σλοβακία 4
2. Ελβετία 4
3. Ελλάδα 2
4. Φινλανδία 0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected