Football League

Πανσερραϊκός – Κρούση σε Φαρινόλα!

φαρινολαΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά ζητήματα στα «λιοντάρια» και είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθούν τρεις-τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής. Ήδη έχουν υπάρξει «γέφυρες» επιστροφής με τον Πορτογάλο μέσο, Φελίπε Ντα Κόστα, που αποχώρησε μετά από μισό χρόνο στην Κύπρο και το Παραλίμνι, ενώ στο προσκήνιο είναι (όπως έχει καταγράψει η ιστοσελίδα μας) και ο… περιζήτητος μέσος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Γιώργος Ιορδανίδης, αδερφός του Νίκου που αγωνίζεται στη Νάουσα.

Το νέο όνομα που έρχεται στην επιφάνεια, από το «serressport» και επιβεβαιώνουν οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων, είναι αυτό του Πάολο Φαρινόλα, με τον οποίο έχει υπάρξει ήδη μια πρώτη κουβέντα. Ο 28χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος βάσει συμβολαίου από την Καλλιθέα σε λίγες μέρες και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ανανεώσει η συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Ένας από τους «μνηστήρες» είναι ο Πανσερραϊκός, αφού αφενός παίζει σε θέση που χρίζει ενίσχυσης (δεξί εξτρέμ αλλά και σέντερ φορ), ενώ αφετέρου αποτελεί προσωπική επιλογή του Μιχάλη Γρηγορίου. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με επιτυχία παλιότερα στον Εθνικό, ενώ ο Αθηναίος τεχνικός τον ήθελε, χωρίς αποτέλεσμα όμως, και στη Δόξα Δράμας. Ο Φαρινόλα, εκτός του Εθνικού και της Καλλιθέας, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ξάνθη, Αχαρναϊκό, Μαρκό και Βέροια, ενώ θεωρείται άριστος γνώστης της κατηγορίας. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, ενώ βεβαίως οι Σερραίοι εξετάζουν αρκετές λύσεις ακόμα, που δεν είδαν το… φως της δημοσιότητας.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected