Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Έτοιμοι για το ματς με τα Λευκάδια

αχιλλεας νεοκαισάρειας2Με όλο του το οπλοστάσιο στη διάθεση του Δημήτρη Παπούλα θα υποδεχθεί την ομάδα των Λευκαδίων ο Αχιλλέας στη Νεοκαισάρεια.

Οι Κατερινιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την βαριά ήττα στην Κοζάνη και προς αυτή την κατεύθυνση προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα. Σήμερα το απόγευμα ήταν η τελευταία προπόνηση με τον τεχνικό του Αχιλλέα να ανακοινώνει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Βέροιας.

Εν τω μεταξύ απορία προκαλεί στον κύκλο της διοίκησης του Αχιλλέα ο ορισμός της τριπλέτας διαιτητών απο τη μακρινή Φθιώτιδα. Με δεδομένη τη γενικότερη οικονομική κρίση και τις τιτάνιες προσπάθειες των παραγόντων των ομάδων να καλύπτουν καθημερινά έξοδα καθαρά απο την τσέπη τους, έρχεται και το διαιτητικό εξοδολόγιο ενός μακρινού και οικονομικά πολυέξοδου ταξιδιού να επιβαρύνει την ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Δικαιολογημένα τα ερωτηματικά των ανθρώπων του Αχιλλέα και της διοίκησης του Γιώργου Γαβρίδη, που για ακόμα μια φορά θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected