Κατηγορίες
Basket - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κώστας Τσαρτσαρής – Μόνος τρίτος στις συμμετοχές!

τσαρτσαρης6Τη μοναξιά της τρίτης θέσης στο σχετικό πίνακα της Ευρωλίγκας, με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές, απολαμβάνει πλέον ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο 33χρονος φόργουορντ ξεκίνησε βασικός στο σημερινό (07/12) αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων κι έφθασε τις 219 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου. Έτσι, ξεπέρασε το Γιάκα Λάκοβιτς, με τον οποίο ισοβαθμούσε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, μένοντας μόνος τρίτος. Στην πρώτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται ένας άλλος Έλληνας, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, με 235 συμμετοχής, ενώ δεύτερος ο ακολουθεί ο Ιταλός Τζιανλούκα Μπαζίλε, ο οποίος συνεχίζει να αγωνίζεται στην Αρμάνι Μιλάνο, συμπληρώνοντας σήμερα (07/12) τις 221 συμμετοχές.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα στις 19 Οκτωβρίου του 2000, όταν ήταν στο Περιστέρι κι είχε και πάλι προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη. Τότε, το συγκρότημα των δυτικών προαστίων είχε κερδίσει με 91-86 την Εστουδιάντες, στην Ισπανία, με τον 33χρονο φόργουορντ να έχει 16 πόντους με 8/8 βολές, 1/2 δίποντα και 2/5 τρίποντα, οκτώ ριμπάουντ και δύο ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected