Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Παναργειακός Ορεστικού 4-0

DSC04691Μία Νάουσα από τον…πλανήτη Άρη και με όλους τους παίκτες σε εκπληκτική μέρα παρακολουθήσαμε την Κυριακή 9/12, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου έθελξε με την απόδοση της και γέμισε ελπίδες στον κόσμο της για τη φετινή χρονιά.

Απέναντι της…μοιραία βρέθηκε ο Παναργειακός Ορεστικού, ο οποίος είχε έναν εξαιρετικό Σαραφιανό, που απεσώβησε τουλάχιστον άλλα 10 γκολ (χωρίς υπερβολή), ενώ η εμπειρία των Βελλίδη και Τσαμτσάκη ήταν αρκετή για να κρατήσει το σκορ σε λογικά πλαίσια.

Το Imathia Sports News βρέθηκε και ΔΑΚ Νάουσας, καταγράφοντας όλη την εξέλιξη του ματς, τη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ενώ θα δείτε αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο με τα γκολ της Νάουσας.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς λόγω της συνεχόμενης βροχής, αποτελώντας ανασταλτικό παράγοντα για τεχνικό ποδόσφαιρο, παρόλα αυτά όμως η Νάουσα κατάφερε να κάνει το γνωστό παιχνίδι κατοχής και να δημιουργήσει πολλές φάσεις, κυρίως από τα πλάγια. Η νίκη επί των Λευκαδίων την προηγούμενη Τετάρτη λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία των παικτών, ενώ Γασπαράτος και Πιπινίκας για ένα ακόμη παιχνίδι βρέθηκαν με…κλειστά μάτια, δημιουργώντας αξεπέραστα προβλήματα στην άμυνα της ομάδα από το Άργος Ορεστικό.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σιώμου προσπάθησε κυρίως αμυντικά να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Σαραφιανού, έπαιξε όμως ανοιχτά, δεν κλείστηκε όπως θα περίμενε κανείς και κυνήγησε σε αρκετές περιπτώσεις το γκολ.

Λεπτό προς λεπτό

2′ Σέντρα σουτ του Σιδηρόπουλου, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και ο Τσαμτσάκης στη μικρή περιοχή θα κάνει προβολή, ο Παπαδόπουλος σε ετοιμότητα.

12’ΓΚΟΛ! Απίστευτη φάση διαρκείας. Σέντρα του Περηφανόπουλου, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Πιπινίκα, αυτός θα επιχειρήσει εκ νέου σέντρα ο Παπαδής στην πορεία της μπάλας σουτάρει, ο Σαραφιανός αποκρούει. Στην επαναφορά ο Γασπαράτος θα επιχειρήσει σουτ και πάλι ο τερματοφύλακας του Παναργειακού θα αποκρούσει εντυπωσιακά όμως ο Παπαδής θα πάρει το “ριμπάουντ” και με πλασέ θα ανοίξει το σκορ (1-0).

17′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Παπαδόπουλος.

21′ Εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη, ο τερματοφύλακας της Νάουσας αποκρούει σε κόρνερ.

22′ Σέντρα του Ιωαννίδη από δεξιά, ο Παπαδής θα σουτάρει και θα μπλοκάρει ο Σαραφιανός.

29′ Σέντρα του Γασπαράτου από δεξιά, η μπάλα περνάει από τον Πέικο που δεν την βρίσκει, καταλήγει στον Πιπινίκα ο οποίος θα πλασάρει με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Ο διαιτητής κ. Φωτιάς ακυρώνει το γκολ για επιθετικό φάουλ του Πέικου.

40′ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΦΑΣ Νάουσα. Ο Πέικος εγκαταλείπει και τη θέση του παίρνει ο Καραμεταξάς.

47′ Εκτέλεση φάουλ του Πασχάλη Αργυρίου, ο Σαραφιανός θα διώξει σε κόρνερ.

50′ Σουτ του Βελλίδη μέσα από την περιοχή, θα μπλοκάρει σχετικά εύκολα ο Παπαδόπουλος.

51′ Σέντρα του Γασπαράτου από αριστερά, ο Αργυρίου στην πορεία της μπάλας, αποκρούει ο Σαραφιανός με δεύτερη προσπάθεια, προλαβαίνοντας πριν ο Πιπινίκας βρει την μπάλα και τη στείλει στα δίχτυα.

54′ Κίτρινη κάρτα Ιωαννίδης Γ. και Καραμεταξάς.

55′ Σέντρα του Πασχάλη Αργυρίου από αριστερά, σουτ του Ιωαννίδη εντυπωσιακά ο Σαραφιανός σε κόρνερ.

57′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Καραμεταξά από πλάγια δεξιά, η μπάλα στον Γασπαράτο, ο οποίος θα σουτάρει δυνατά, η μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα (2-0).

60′ Αλλαγή για τον Παναργειακό, ο Γκαγκάνας στη θέση του Μαρκόπουλου.

61′ Σέντρα του Περηφανόπουλου από αριστερά, δεν προλαβαίνει ο Πιπινίκας, διώχνουν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί.

70′ Δεύτερη αλλαγή για τη Νάουσα, ο Μουρίκι στη θέση του Ζούρκου.

73′ Δεύτερη αλλαγή για τον Παναργειακό, ο Βλαχόπουλος στη θέση του Μουρατίδη.

74′ Εκτέλεση φάουλ του Καραμεταξά, μετά από κόντρες η μπάλα φτάνει στον Νίκου, ο οποίος κάνει την κεφαλιά, αποκρούει ο Σαραφιανός, νέα κεφαλιά του Πιπινίκα η μπάλα άουτ.

75′ Τελευταία αλλαγή για τη Νάουσα, ο Νίκου στη θέση του Παπαδή.

78′ Κίτρινη κάρτα Σιδηρόπουλος.

79′ ΓΚΟΛ!Σέντρα του Νίκου από αριστερά, η μπάλα περνάει από όλους και ο Γασπαράτος θα επωφεληθεί, πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση (3-0).

81′ Τελευταία αλλαγή για τον Παναργειακό, ο Χαραλαμπίδης στη θέση του Σιδηρόπουλου.

82′ Σέντρα του Νίκου, ο Πιπινίκας “παίρνει” τα βήματα και το δυνατό σουτ θα καταλήξει άουτ.

83′ ΓΚΟΛ! Διείσδυση του Πιπινίκα από δεξιά, ανενόχλητος μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 4-0.

88′ Εκτέλεση φάουλ του Γκαγκάνα, η μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Ζούρκος (70′ Μουρίκι), Ιωαννίδης, Πέικος (40 λ.τ. Καραμεταξάς), Ιορδανίδης, Μπουλγουρίδης, Παπαδής (75′ Νίκου), Αργυρίου Π., Πιπινίκας, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος.

Παναργειακός Ορεστικού : Σαραφιανός, Μαρκόπουλος (60′ Γκαγκάνας), Μουρατίδης, (73′ Βλαχόπουλος), Ιωάννου, Ιωαννίδης Δ., Βακόπουλος, Σιδηρόπουλος (81′ Χαραλαμπίδης), Ιωαννίδης Γ., Βελλίδης, Τσαμτσάκης, Μπάτζιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected