Κατηγορίες
Γενικά

Ανδρέας Παντζιαράς : “Ο Απόλλωνας η μεγαλύτερη ομάδα”

παντζιαραςΟ Απόλλων Καλαμαριάς είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη Football League 2 και όλοι θέλουν να την κερδίσουν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του, Ανδρέας Παντζιαράς, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Εθνικού Σιδηροκάστρου που ήταν η έβδομη συνεχόμενη.

«Πήραμε μια δίκαιη νίκη, αφού είχαμε την κατοχή της μπάλας και παίξαμε καλύτερα από το Σιδηρόκαστρο. Ευχαριστούμε τον κόσμο, γιατί σε ένα «νεκρό» διάστημά μας, στο δεκάλεπτο 60-70 μας βοήθησε με τις φωνές του και πήραμε ένα πολύτιμο τρίποντο. Για τις διαμαρτυρίες του Εθνικού στο γκολ μας, έχω να πω ότι ο Λεπτοκαρίδης καλύπτεται από τον Βλαχόπουλο. Εμείς σκεφτόμαστε κάθε φορά το αμέσως επόμενο παιχνίδι και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και πέρυσι ο Γάζωρος είχε ξεκινήσει με «6Χ6», αλλά τον Μάρτιο στο «κόλπο» του τίτλου είχαν μπει 4-5 ομάδες ακόμα! Όλοι θέλουν να νικήσουν τον Απόλλωνα, είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην κατηγορία και όχι μόνο! Είμαι σίγουρος ότι και με τον Αιγινιακό θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας», ήταν τα λόγια του κ. Παντζιαρά.

Από την πλευρά των παικτών των Ποντίων, ο νεαρός μεσοαμυντικός, Σάκης Βέντζιος, δήλωσε: «Πήραμε μια δίκαιη νίκη, που αφιερώνουμε και πάλι στον Αλέκο Περγαμηνέλη και συνεχίζουμε την πορεία μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί το Σιδηρόκαστρο προσπάθησε με αξιώσεις να μας οδηγήσει στην πρώτη φετινή απώλεια».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected