Κατηγορίες
Super League 1 - Κύπελλο Ελλάδος

Βέροια – Ούτε με Θρασύβουλο…

βεροια-παοκ1

Για ακόμα ένα παιχνίδι η Βέροια δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 με τον Θρασύβουλο πριν λίγο.

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βέροια στο χώρο της επιθετικής της γραμμής. Η “βασίλισσα” δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τελευταία της δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος όπου είχε και χαμένο πέναλτι επί των ΠΑΟΚ και Πλατανιά.

Για το Κύπελλο, φιλοξενούσε τον Θρασύβουλο με στόχο μία νίκη που πάνω από όλα θα την ανέβαζε ψυχολογικά. Παρόλα αυτά, όλες οι προσπάθειες της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν είχαν αποτέλεσμα και για ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε στο μηδέν, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στον Θρασύβουλο με την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου να παραμένει ανοιχτή.

Στο 21’ ο Καλογέρης έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στο δοκάρι του Σταυριανού. Από εκεί και πέρα, η είσοδος του Ολαϊτάν στο ημίχρονο άλλαξε και την εικόνα των γηπεδούχων.

Αυτό γιατί έγινε περισσότερο κινητική στην επίθεση. Παρόλα αυτά, μόνο στο τελευταίο τέταρτο υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες με την άμυνα του Θρασύβουλου όμως, να καταφέρνει να αποσοβήσει τους κινδύνους και να διατηρεί το μηδέν μέχρι τέλους.

Σε λίγο περισσότερα…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected