Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός – Απόλλων Καλαμαριάς 1-1

546684_10200313534786156_830266927_nΤο Imathia Sports News βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Αιγίνιο και παρακολούθησε τον αγώνα της τοπικής ομάδας και του εντυπωσιακού φέτος Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το έντονο Ημαθιώτικο ενδιαφέρον του αγώνα αλλά και των ονομάτων των δύο ομάδων, ήταν…πρόκληση για τους συνεργάτες μας και έτσι καταγράψαμε όλη την εξέλιξη του ματς, μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές, ενώ χαρακτηριστικό ήταν ότι στη συνέντευξη Τύπου ήμασταν οι μόνοι που προβήκαμε σε ερώτηση!

Θυμίζουμε ότι στην ομάδα του Αιγινιακού αγωνίζονται οι Βασίλης Γιαουτζής, Κώστας Έξαρχος και Νίκος Ζούρκος, ενώ στον Απόλλωνα Καλαμαριάς οι Αλέξης Πασιαλής και Γιάννης Καλαϊτζίδης. Μοναδικός απών ο πρώην παίκτης του ΦΑΣ Νάουσα, Αλέξης Πασιαλής, ο οποίος τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τελικά τους βαθμούς, αν και ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και απείλησε ουκ ολίγες φορές την εστία του Ράπτη (ο βασικός πορτιέρο Σακελλαρίδης έπαθε κάκκωση κλείδας στο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα απουσιάσει αρκετό καιρό από τις υποχρεώσεις της ομάδας). Με κινητήριους μοχλούς τον αναγεννημένο Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη αλλά και τους Προβατίδη, Παντελιάδη, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι στάθηκαν τυχεροί σε κάποιες περιπτώσεις. Ο αγώνας όμως πήγε εκεί που ακριβώς ήθελε ο Αιγινιακός και το γκολ της ισοφάρισης προήλθε με πέναλτι στο 90+3′, μία φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι.

Είναι το 4ο παιχνίδι που χάνει στο τέλος η ομάδα του Αιγινιακού και σίγουρα αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τους ιθύνοντες, ερώτηση την οποία απευθύναμε στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Βλάχο στη συνέντευξη Τύπου. Δείτε μετά τόσο το βίντεο με τα στιγμιότυπα, τη συνέντευξη Τύπου, τι είπε ο Νίκος Ζούρκος στη κάμερα του Imathia Sports News, αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Η ισοπαλία αυτή διατηρεί το εντυπωσιακό αήττητο του Απόλλωνα, αν και θα ήθελε να πετύχει το 8Χ8, κάτι που έχει να συμβεί χρόνια στην κατηγορία. Η  ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά δείχνει πως θα καταφέρει εύκολα να ανέβει κατηγορία, αφού και χθες έδειξε πολύ καλά στοιχεία, παρά τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο αλλά και την αντίσταση που συνάντησε από τους γηπεδούχους.

Ο Αιγινιακός, ο οποίος έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 13 γκολ, βρίσκεται πάντα μέσα στο κόλπο της ανόδου, αφού μην ξεχνάμε πως ανεβαίνουν απευθείας οι 3 πρώτες ομάδες, ενώ από τις θέσεις 4-7 θα γίνουν αγώνες μπαράζ για δύο…τυχερούς. Οι “δικοί” μας, εκτός του Γιαουτζή που δεν αγωνίστηκε, ήταν και πάλι από τους διακριθέντες, με τον Έξαρχο να μην σκοράρει μεν αλλά να απασχολεί πάντα έναν και δύο αμυντικούς ενώ ο Ζούρκος έτρεξε πολύ, έκοψε πολλές επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων και όποτε χρειάστηκε βοήθησε και επιθετικά.

Λεπτό προς λεπτό

7′ Πάσα του Προβατίδη από αριστερά, σουτ με το αριστερό του Βέντζιου, η μπάλα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ράπτη.

12′ Σουτ του Χαλιμπάκη με το αριστερό ή μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

17′ Σέντρα λόμπα του Παρμαξίδη, κεφαλιά του Χαλιμπάκη από το ύψος του πέναλτι η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με τον Ράπτη απλά να παρατηρεί τη πορεία της μπάλας.

 24′ Ωραία κίνηση του Ζούρκου στον άξονα, περνάει τον Παρμαξίδη και σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, με τον Καρατζιοβαλή να μπλοκάρει σταθερά.

29′ Κίτρινες κάρτες για Καρατζιοβαλή, Μητράκα για διαπληκτισμό.

37′ Κίτρινη κάρτα Καθάριος.

40′ Εκτέλεση φάουλ Προβατίδη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σκάει πριν τη γραμμή και στην επαναφορά κεφαλιά του Κισκαμπάνη μπλοκάρει ο Ράπτης.

41′ Σέντρα του Χαλιμπάκη από δεξιά, ο Ράπτης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, ο Προβατίδης θα κάνει προβολή και ο Αχαλινόπουλος πριν τη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.

42′ Κίτρινη κάρτα Παρμαξίδης.

43′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Μποταϊτη από δεξιά, ο Λιόλιος θα πιάσει την κεφαλιά, θα αποκρούσει ο Καρατζιοβαλής, ο Τασίδης θα βρεθεί στην πορεία της μπάλας και από κοντά με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

44′ Κίτρινη κάρτα Αχαλινόπουλος.

46′ Αλλαγή για τον Απόλλωνα, ο Πολιανίδης στη θέση του Χαλιμπάκη.

51′ Εκτέλεση φάουλ του Παντελιάδη από αριστερά θα διώξει με γροθιές ο Ράπτης, γυριστό του Προβατίδη, πάνω στη γραμμή θα διώξει ο Λιόλιος.

52′ Αλλαγή για Απόλλωνα, ο Λιόνης στη θέση του Παρμαξίδη.

56′ Εκτέλεση φάουλ του Πλατάκη, αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ ο Καρατζιοβαλής.

62′ Σουτ του Πιτσόκου από το ύψος της περιοχής, μπλοκάρει στην αριστερή γωνία ο Ράπτης.

66′ Σέντρα του Πολιανίδη από δεξιά, αμαρκάριστος ο Λεπτοκαρίδης θα πιάσει την κεφαλιά θα μπλοκάρει εντυπωσιακά ο Ράπτης.

69′ Πάσα του Ζούρκου από τον άξονα πλάγια στον Μητράκα, θα μπει στην περιοχή, το σουτ θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

70′ Πολύ ωραία κίνηση του Πιτσόκου, θα περάσει δύο αντιπάλους και το σουτ θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

70′ Τελευταία αλλαγή της Καλαμαριάς, ο Κράββαρης στη θέση του Παντελιάδη.

76′ Αλλαγή για τον Αιγινιακό, ο Κυρτέγος στη θέση του Μητράκα.

77′ Εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη από αριστερά, ο Βέντζιος πιο ψηλά απ΄όλους, η κεφαλιά λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

84′ Αλλαγή για τον Αιγινιακό, ο Μπαμίχας στη θέση του Γούτσιου, λόγω τραυματισμού.

88′ Κίτρινη κάρτα Πλατάκης.

90′ Σουτ του Βέντζιου από μακριά η μπάλα άουτ.

90+3′ Τελευταία αλλαγή για Αιγινιακό, ο Μιλκούδης στη θέση του Έξαρχου.

90+3′ Γκρέμισμα του Προβατίδη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής θα δείξει πέναλτι. Έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Λεπτοκαρίδης και θα ισοφαρίσει για την ομάδα του (1-1).

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Κοτσάνης του Συνδέσμου Δράμας, με βοηθούς τους κ.κ. Ζυγκερίδη και Γάδο του Συνδέσμου Σερρών.

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Ράπτης, Γούτσιος (84′ Μπαμίχας), Τασίδης, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος, Καθάριος, Ζούρκος, Μποταϊτης, Μητράκας (76′ Κυρτέγος), Έξαρχος (90+3′ Μιλκούδης), Πλατάκης.

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος, Παντελιάδης (70′ Κράββαρης), Παρμαξίδης (52′ Λιόνης), Χαλιμπάκης (46′ Πολιανίδης), Λεπτοκαρίδης, Προβατίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected