Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εξέλιξη πριν λίγο…

τερζιδης χρηστοςΣύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Imathia Sports News, που επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον της ομάδας, ο Χρήστος Τερζίδης αποτελεί από σήμερα παρελθόν από την ΑΕ Καψόχωρας και στη θέση του αναλαμβάνει και πάλι ο Στέλιος Διτσόλας, που ήδη είχε επιστρέψει μετά από επιθυμία του – πρώην – πλέον προπονητή των “κιτρινόμαυρων”! Αιτία του διαζυγίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν η ελλειπής από πλευράς παρουσιών προπόνηση μετά τον Κυριακάτικο αγώνα, που ανάγκασε τον έμπειρο τεχνικό να παραιτηθεί.

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Τερζίδη, δεν κατέστη όμως δυνατό. Πάντως, σε επαφή που είχαμε πριν 10 μέρες περίπου, στο περιθώριο της φωτογράφισης παικτών της ομάδας για το “1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου”, ο ίδιος μας είχε πει πως απαίτηση του πάντα σε όλες τις ομάδες που βρέθηκε στην καριέρα του, οι προπονήσεις να γίνονται στο επίπεδο που επιθυμεί και μόνο με τις δικαιολογημένες απουσίες.

Το Imathia Sports News συνεχίζει το ρεπορτάζ και θα σας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις και τα παραλειπόμενα της αποχώρησης (δεύτερης μέσα στη χρονιά μετά τον Εθνικό Κλειδιού) του Χρήστου Τερζίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected