Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αλέκος Αλεξανδρής – Και ο Καρεμπέ στο επιτελείο!

καρεμπέ

Έτοιμοι να ταράξουν τα… νερά του ρουμανικού ποδοσφαίρου είναι οι άνθρωποι της Σεβερίν, καθώς μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Αλέξη Αλέξανδρή ως προπονητή, έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία και με τον Κριστιάν Καρεμπέ!

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες, η ομάδα της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του πρωταθλήματος κινείται σε… ελληνικούς ρυθμούς, καθώς τη θέση του Γενικού Διευθυντή έχει αναλάβει ο Στάθης Σμύρης, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ένας ακόμα Έλληνας, ο Νίκος Κοροπούλης.

Άμεση προτεραιότητα ήταν η έλευση ενός προπονητή που θα αναλάβει το «χτίσιμο» της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, με το… χρίσμα να δίνεται στον Αλέξη Αλεξανδρή. Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, το… βάρος έπεσε στη χάραξη της νέας στρατηγικής του συλλόγου, η οποία περιλαμβάνει έναν μεγάλο αστέρα του παρελθόντος, ο οποίος είναι διάσημος στην χώρα μας.

Ο λόγος γίνεται για τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Αλέξη Αλεξανδρή από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της Σεβερίν ήρθαν σε επίσημη επικοινωνία με τον Γάλλο αστέρα, μέσω mail, με τον πρώην άσο των «ερυθρόλευκων» να αναλαμβάνει ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας στην Ευρώπη αλλά και τον κόσμο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected