Διάφορα

ΠΑΟΚ – Αιγινιακός (live από το γήπεδο της Τούμπας)

CIMG8137

45′ Απίστευτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Σέντρα του Ρομπέρ από αριστερά, η άμυνα του Αιγινιακού έχει βρεθεί στην πλευρά του Γάλλου και ανενόχλητος ο Αποστολόπουλος θα σουτάρει και πάνω στη γραμμή ο Μπαμίχας με το κεφάλι θα στείλει τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στον Ράπτη

42′ Πρώτη επαφή με τη μπάλα για τον Γιαουτζή, ωραία κίνηση στον άξονα, θα πασάρει δεξιά στον Έξαρχο, αυτός θα επιχειρήσει σέντρα και θα κερδίσει το κόρνερ μετά την κόντρα από τον Σταφυλίδη.

41′ Αλλαγή για τον Αιγινιακό. Ο Βασίλης Γιαουτζής θα περάσει στον αγώνα στη θέση του Πλατάκη που δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

35′ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακό γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας θα κάνει εξαιρετική κίνηση στον άξονα, θα δώσει στον Λόρενς αριστερά, αυτός θα μπει στην περιοχή, θα επιχειρήσει σέντρα και ο Γιάννου με κεφαλιά-ψαράκι θα κάνει το 1-0.

32′ Το φάουλ ανέλαβε ο Πλατάκης, η μπάλα ψηλά άουτ

31′ Ωραία κίνηση του Έξαρχου στον άξονα, θα περάσει ωραία τον Ιντζίδη, ο οποίος θα τον ρίξει στο έδαφος και ο διαιτητής κ. Γκρανάς θα δώσει το φάουλ σε πολύ καλή θέση

Πολύ επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ από τα πλάγια, με τους Λόρενς, Αποστολόπουλο και Πέλκα να δημιουργούν πολλά ρήγματα από τις πτέρυγες και να βγάζουν πολλές επικίνδυνες σέντρες

26′ Η σειρά του ΠΑΟΚ να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο Πέλκας κινήθηκε ωραία από δεξιά έκανε τη σέντρα, κεφαλιά ψαράκι του Γιάννου στο πρώτο δοκάρι, ενστικτωδώς θα αποκρούσει ο Ράπτης.

24′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αιγινιακό. Εκτέλεση του κόρνερ του Κυρτέγου από δεξιά, ο Τασίδης ανενόχλητος θα πηδήξει για την κεφαλιά, η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Γιακουμή.

20′ Πρώτο κόρνερ για τον Αιγινιακό, περνάει ανεκμετάλλευτο

16′ Σέντρα του Αποστολόπουλου στο ύψος του πέναλτι , ο Κοσμίδης θα βρει τη μπάλα με πορεία προς το τέρμα και ο Ράπτης θα πέσει στη γωνία και θα μπλοκάρει τη μπάλα

Κώστας Έξαρχος και Νίκος Ζούρκος βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα του φιλοξενούμενου Αιγινιακού. Στον πάγκο κάθεται ο Βασίλης Γιαουτζής. πριν από 1 λεπτό είχαμε την πρώτη πολύ ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με την κεφαλιά του Κίτσιου εξ επαφής η μπάλα μόλις άουτ.

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε το 4-3-3 όπως στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ενώ ο Γιάννης Βλάχος ρισκάρει με το 4-4-2 (Έξαρχος και Πλατάκης δίδυμο στην επίθεση)

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ : Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Ρομπέρ, Λόρενς, Ιντζίδης, Βιβιάν, Κίτσιου, Γιάννου

Αιγινιακός : Ράπτης,Αχαλινόπουλος, Ζούρκος, Έξαρχος, Μπαμίχας, Καθάριος, Κυρτέγος, Τασίδης, Λιόλιος, Κοσμίδης, Πλατάκης (40′ Γιαουτζής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected