Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδος – Ανακεφαλαίωση της σημερινής μέρας

CIMG8135Αν η εκδίκηση είναι ένα… πιάτο που… τρώγεται κρύο, ο Ολυμπιακός Βόλου αποδείχθηκε εξαιρετικός… σερβιτόρος, παίρνοντας την πρόκριση κόντρα στον Ατρόμητο (2-2). Μέρες… δόξας για τον Απόλλωνα, πέταξε εκτός τον ΟΦΗ. Άνετες προκρίσεις για Αστέρα και ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου περίμεναν δύο χρόνια για να πάρουν την… εκδίκησή τους από τον αποκλεισμό τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου της σεζόν 2010-’11 και τα κατάφεραν το βράδυ του Σαββάτου (22/12) πληρώνοντας τους «κυανόλευκους» με το ίδιο… νόμισμα, παίρνοντας το… εισιτήριο για την επόμενη φάση με ισοπαλία (2-2), σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς στο Πανθεσσαλικό.

Το «συγκρότημα» του Σούλη Παπαδόπουλου θα βρει απέναντί του στην 4η φάση του θεσμού τον Αστέρα Τρίπολης του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος δεν έδειξε καμία διάθεση να μπει σε περιπέτειες, κάνοντας… περίπατο απέναντι στην Λάρισα με 4-1. Παράλληλα, την πρόκρισή του στην επόμενη φάση… επιβεβαίωσε και ο ΠΑΟΚ, διπλασιάζοντας τις νίκες του επί του Αιγινιακού, επικρατώντας 2-1 της ομάδας της Κατερίνης. Στο παιχνίδι της Τούμπας βρέθηκε το Imathia Sports News και θα σας μεταφέρει το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στην παράταση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν ο Μανιάς, ο οποίος στο 2′ άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Κρήτη και στο 108′ έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected